29/05/2023

Merkeskilt for ethvert behov

Tydelig og pålitelig merking av kabler og ledninger

Merkeskilt på bane og rull

TIPTAG PU – UV-bestanding, gult merkeskilt for høye temperaturer

Når det skal installeres og vedlikeholdes kabler i jernbanesektoren, telekomnettverk, matvareindustrien eller andre industrier, er det viktig med tydelig merking med merkeskilt. Risikoen for å velge feil kabler øker betraktelig dersom kablene ikke merkes godt nok.

Med merkeskilt blir hverdagen til kabelinstallatøren enklere og mer effektivt. Vi tilbyr merker i forskjellige materialer og egenskaper til ulike bransjer som bla. UV-bestandige/ slitesterke, brannhemmende/ halogenfrie, sporbare og kjemikaliebestandige merkeskilt. Skiltene kan skrives ut med våre termoskrivere.

Produktoversikt

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se vårt produktsortiment, eller bla videre nedover for mer informasjon. Klikk her for å få se hele vårt merkesortiment.


 

Standard brannhemmende og halogenfrie merkeskilt

 

TAGLF/ TIPTAG HF merker på bane/ rull

Identification tags for cable bundle in ladder style TAGLF

Det halogenfrie og brannhemmende materialet på våre TAGLF skilt sørger for lav røykgenerering/ giftutslipp. Skiltene benyttes ofte i sikkerhetsområder med spesielle brannkrav som offentlige bygg, transportkjøretøy og tunneller. Skiltene tilfredsstiller EN 45545-2 standarden og blir hyppig brukt i jernbanesektoren og i telekom. TAGLF gir utmerket mekanisk beskyttelse og passer til strips med opp til 4.7 mm bredde. TAGLF reduserer kostnadene gjennom lengre service- og vedlikeholdsintervaller.

Merker på banegule merkerhvite merkerandre farger
Merker på rullgule merker, hvite merkerandre farger


 

Sporbare merkeskilt

 

TIPTAG MC skilt med metainnhold

TIPTAG MC sporingsbare merker til næringsmiddelindustri

TIPTAG MC kabelskilt inneholder metallpartikler som kan spores og fjernes fra produksjonen. Skiltene benyttes ofte til merking av kabler og ledninger i matvareindustri/ næringsmiddelindustri. Skiltene inneholder 14% metall og sørger for en sikker og avfallsfri produksjon. Skiltene benyttes sammen med MCT strips og MCTS spesialstrips. MC skiltene beskytter utmerket mot kjemikalier og høye temperaturer. TIPTAG MC leveres i blå farge men kan også leveres i andre farger på forespørsel.

Se produktoversikt her

SSM rustfrie stålmerker

SSM rustfrie og korrosjonsbestandige merkeskilt

Våre rustfrie og korrosjonsbestandige SSM stålmerker beskytter utmerket mot uorganiske syrer, saltsyrer og halogensalter. SSM skiltene benyttes i ulike industrier når det skal merkes i mer utsatte og røffe forhold. Stålmerker preges enkelt med vår M-BOSS stålmerkemaskin.

Stålmerkeskinner
Stålmerkebokstaver, -siffer og -tegn


 

UV-bestandige og slitesterke merkeskilt for tøffe forhold

TIPTAG PU merker på rull

Identification Tag for high temperature yellow

TIPTAG PU og TAGPU UV-bestandige merkeskilt benyttes ofte i hydraulikksystemer og applikasjoner der det er viktig med hyppig vedlikehold for å oppnå en feilsikker og langvarig produktsyklus. Skiltene er designet for røffe forhold hvor det kreves permanent kabelmerking. Skiltene gir utmerket mekanisk beskyttelse og er motstandsdyktig mot kjemikalier og slitasje.

Gule merker
Hvite merker
Andre farger


 

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hva er et merkeskilt?

Merkeskilt benyttes i de fleste bransjer for å tydelig og konsist merke kabler og ledninger, både ved innendørs og utendørs applikasjoner. For å skrive ut et merkeskilt trenger du en termoskriver og riktig type folie. Vi leverer forskjellige type skilt med ulike egenskaper på rull/ bane til de fleste bransjer:

Tåler merkeskilt ekstreme/ tøffe forhold?

Ja, men ikke alle. For eksempel finnes det kabelskilt med motstandsdyktig polyuretan materialet. Disse brukes ofte der permanent og UV-bestandige skilt kreves. I tillegg finnes det korrosjonsbestandige skilt i rustfritt stål. Disse beskytter ekstra godt mot væsker, syrer og kjemikalier. Les mer om hvordan du velger riktig merke her.

Andre spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på! Kontakt oss her


 

Nedlastningsmateriell


Update: 20/05/2023 © HellermannTyton 2023
© HellermannTyton 2023 (v4.205.1) | Update: 20/05/2023 | Personverninnstillinger