29/09/2022

Merkeskilt for ethvert behov

Tydelig og pålitelig merking av kabler og ledninger

Merkeskilt på bane og rull

TIPTAG PU – UV-bestanding, gult merkeskilt for høye temperaturer

Når det skal installeres og vedlikeholdes kabler i jernbanesektoren, telekomnettverk, matvareindustrien eller andre industrier, er det viktig med tydelig merking med merkeskilt. Risikoen for å velge feil kabler øker betraktelig dersom kablene ikke merkes godt nok.

Med merkeskilt blir hverdagen til kabelinstallatøren enklere og mer effektivt. Vi tilbyr merker i forskjellige materialer og egenskaper til ulike bransjer som bla. UV-bestandige/ slitesterke, brannhemmende/ halogenfrie, sporbare og kjemikaliebestandige merkeskilt. Skiltene kan skrives ut med våre termoskrivere.

Produktoversikt

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se vårt produktsortiment, eller bla videre nedover for mer informasjon. Klikk her for å få se hele vårt merkesortiment.


 

Brannhemmende og halogenfrie merkeskilt

 

TAGLF merker på bane

Identification tags for cable bundle in ladder style TAGLF

Det halogenfrie og brannhemmende materialet på våre TAGLF skilt sørger for lav røykgenerering/ giftutslipp. Skiltene benyttes ofte i sikkerhetsområder med spesielle brannkrav som offentlige bygg, transportkjøretøy og tunneller.

TAGLF skiltene tilfredsstiller EN 4554 5-2 standarden og blir hyppig brukt i jernbanesektoren og i telekom. De fleksible skiltene gir utmerket mekanisk beskyttelse og passer til strips med opp til 4.7 mm bredde. TAGLF er enkelt å vedlikeholde og reduserer kostnader gjennom lengre service- og vedlikeholdsintervaller.

Se produktoversikt her

TIPTAG HF merker på rull

Identification Tag, halogen free, white

Våre halogenfrie og brannhemmende TIPTAG HF skilt har samme materialegenskaper og bruksområde som TAGLF skiltene. Skiltene tilfredsstiller EN 4554 5-2 standarden og passer utmerket for å merke større kabelbunter. TAGLF er perforert og leveres med festespor for strips i forskjellige farger og størrelser.

Se produktoversikt her


 

Sporbare merkeskilt

 

TIPTAG MC skilt med metainnhold

TIPTAG MC sporingsbare merker til næringsmiddelindustri

TIPTAG MC kabelskilt inneholder metallpartikler som kan spores og fjernes fra produksjonen. Skiltene benyttes ofte til merking av kabler og ledninger i matvareindustri/ næringsmiddelindustri. Skiltene inneholder 14% metall og sørger for en sikker og avfallsfri produksjon. Skiltene benyttes sammen med MCT strips og MCTS spesialstrips.

Andre fordeler med TIPTAG MC

  • Utmerket beskyttelse mot kjemikalier
  • Beskytter mot høye temperaturer
  • Kan leveres i andre farger på forespørsel

Se produktoversikt på TIPTAC MC her

SSM rustfrie stålmerker

SSM rustfrie og korrosjonsbestandige merkeskilt

Våre rustfrie og korrosjonsbestandige SSM stålmerker beskytter utmerket mot uorganiske syrer, saltsyrer og halogensalter. SSM skiltene benyttes i ulike industrier når det skal merkes i mer utsatte og røffe forhold. Stålmerker preges enkelt med vår M-BOSS stålmerkemaskin.

Se produktoversikt her


 

UV-bestandige og slitesterke merkeskilt for røffe forhold

TIPTAG PU og TAGPU merker

Identification Tag for high temperature yellow

TIPTAG PU og TAGPU UV-bestandige merkeskilt benyttes ofte i hydraulikksystemer og applikasjoner der det er viktig med hyppig vedlikehold for å oppnå en feilsikker og langvarig produktsyklus. Skiltene er designet for røffe forhold hvor det kreves permanent kabelmerking. 

  • TIPTAG PU: Meget robust, flammehemmende- og motstandsdyktig mot kjemikalier og slitasje
  • TAGPU: Utmerket mekanisk beskyttelse og meget fleksibel


 

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hva er et merkeskilt?

Merkeskilt er kabelmerker som benyttes i de fleste bransjer for å tydelig og konsist merke kabler og ledninger, både ved innendørs og utendørs applikasjoner. Skiltene kommer i mange ulike egenskaper og materialer for å tilfredsstille kravene i de ulike bransjene. For eksempel finnes det merker som tåler høye temperaturer, noen er sporingsbare, mens andre er UV-bestandige. Våre kabelskilt leveres på bane eller på rull og kan enkelt skrives ut med en av våre termoskrivere.

Kan jeg bruke merkeskilt i applikasjoner/ industrier som er utsatt for ekstreme forhold?

Ja, men det finnes sjeldent et merkeskilt som passer for alle forhold. For eksempel finnes det kabelskilt med motstandsdyktig polyuretan materialet. Disse brukes ofte der permanent og UV-bestandige skilt kreves. I tillegg finnes det korrosjonsbestandige skilt i rustfritt stål. Disse beskytter ekstra godt mot væsker, syrer og kjemikalier. Les mer om hvordan du velger riktig merket her.

Andre spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på! Kontakt oss her


 

Nedlastningsmateriell


Update: 24/09/2022 © HellermannTyton 2022
© HellermannTyton 2022 (v4.190) | Update: 24/09/2022 | Personverninnstillinger