06/12/2021

Om oss

Velkommen til HellermannTyton

Produkter til dine kabelinstallasjoner = MADE FOR REAL.


Bli inspirert Bli inspirert


HellermannTyton er en ledende produsent og leverandør av produkter for å bunte, feste, merke, koble, og beskytte kabler og ledninger og tilhørende komponenter.  Vi utvikler også kundespesifiserte produkter for industriformål.

Vårt fokus er å utvikle praktiske produkter og løsninger for deg som installerer kabler og ledninger. For å være i stand til dette, følger vi nøye med på markedstrender. Det er det som inspirerer oss til å utvikle nye produkter. Vi har 18 produksjonssteder  verden over og driver produktutvikling i 13 land. HellermannTyton har mer enn 6.000 ansatte i 39 land, som gir deg førsteklasses service og veiledning – overalt der du trenger det.

Vår globale merkevare har godt omdømme hos fagfolk i industrien verden over. Kvaliteten på våre produkter er inspirert av våre kunder's behov for pålitelige systemer og løsninger til kabelinstallasjoner,


HellermannTyton verden over HellermannTyton verden over


HellermannTyton utvikler bransjespesifikke produkter som setter internasjonale standarder.

Inspirert av torsjon


Inspirert av torsjon Inspirert av torsjon


En innovativ løsning for vindkraftverk: The Loopspacer.

Loopspacer

Reduserer slitasjen som oppstår på kabelisolasjonen som følge av torsjon i nærheten av maskinhuset. Det er også enkelt å installere Loopspaceren i eksisterende anlegg, og den forbedrer kjølingen til kablene.

Omfattende bransjekunnskap

Alt fra torsjonskrefter til vektreduksjon – enhver bransje har sine egne krav til kabelinstallasjoner. HellermannTyton utvikler skreddersydde teknologiløsninger for forskjellige markeder og industrier. Dette inkluderer blant annet:

HellermannTyton utvikler produkter som er til å stole på under ekstreme forhold

Inspirert av ekstreme situasjoner


Inspirert av ekstreme situasjoner Inspirert av ekstreme situasjoner


Pålitelig kabelbeskyttelse i krevende omgivelser: Helagaine HEGMAN.

Helagaine HEGMAN

NOMEX® flettet kabelstrømpe HEGMAN-02 gir utmerket mekanisk beskyttelse i applikasjoner med høye krav til temperaturer og brannbeskyttelse.

Den gode elastisiteten til den flettede kabelstrømpen gjør monteringen enkel selv når det er snakk om lange lengder og kabler som allerede er ferdig montert. De flettede kabelstrømpene, som ikke er brennbare, er også meget motstandsdyktige mot væsker og UV-stråling,  og er både vann- og oljeavvisende.

Ekstremt spesialisert.

For å kunne motstå krevende omgivelser over lang tid, tester HellermannTyton kontinuerlig bruken av nye materialer. I noen tilfeller er våre produkter og produksjonsmetoder de eneste som finnes på markedet.

Kabelholdere som skal tåle tung last

Kabelholdere som skal tåle tung last

HellermannTyton hjelper deg med tidsbesparende løsninger under installasjonen, planleggingen og hele bestillingsprosessen.

Inspirert av tiden


Inspirert av tiden Inspirert av tiden


 

 

25 prosent raskere: Q-tie-buntebånd

Q-tie-buntebånd

Plassér, stram, ferdig. Det innovative designet til Q-serien gjør at du sparer to arbeidstrinn i forhold til konvensjonelle buntebånd: Både det å stikke båndets ende gjennom låsehodet og deretter å skifte grep for å stramme båndet. 

Det åpne låsehodet til båndene Q-serien gjør det så enkelt å plassere bånd-enden inn i låsehodet at du til og med kan gjøre det med arbeiddshansker på.  Den store bånd-enden er enkel å ta tak i og det er enkelt å kjenne utsparingen på låsehodet. Selv der det er  trangt om plassen og du må montere buntebåndet i blinde, gjøres monteringen raskt og enkelt.

Service

HellermannTyton service

Raskere bestillingsprosess.

Bestillinger og planlegging av leveringer utføres automatisk i samsvar med EDI-standarden.

Snakk med din kontaktperson.

Hos HellermannTyton trenger du ikke å kaste bort dyrebar tid på å snakke med en callsenter-medarbeider. Du får snakke med din personlige kontaktperson uten omveier på ditt eget språk. Våre rådgivere har også kompetansen som er nødvendig for å ta viktige beslutninger.

Rask tilgjengelighet.

Et tett og globalt distribusjonsnett sørger for rask levering av både små og store bestillinger.

HellermannTyton er et internasjonalt team som er opptatt av å finne de beste løsningene for alt som har med installasjon av kabler å gjøre.

Inspirert av teamarbeid


Inspirert av teamarbeid Inspirert av teamarbeid


Uansett hvilken av våre avdelinger du kommer i kontakt med: Du vil bli tatt godt i mot av folk du kan stole 100% på.
10.000 kunder i 13 land i Europa har i en spørreundersøkelse gitt oss en bekreftelse på at vi er på rett vei. 98% av dem ville anbefalt oss videre.
Dette resultatet ønsker vi å holde på, eller kanskje til og med forbedre. Ved hjelp av kvalitetsprodukter og spesielt motiverte medarbeidere. Mennesker som er flinke til å lytte, som får ting gjort og som prøver å oppfylle dine ønsker.

 

HellermannTyton ACADEMY

HellermannTyton ACADEMY

For at nye løsninger raskt skal finne sin plass i arbeidsflyten, tilbyr HellermannTyton et omfattende opplæringsprogram. Takket være våre stedsuavhengige arbeidsmetoder kan også kunder som opererer globalt, gå raskt over til å bruke nye produkter. HellermannTyton ACADEMY sørger for overføring av den kunnskapen som er nødvendig for dette. Her har medarbeidere og kunder muligheten til både å inspirere og fremfor alt bli inspirert av andre.

HellermannTyton – dette står vi for.


Forretningsfilosofi Forretningsfilosofi


Suksesshistorien bak HellermannTyton er basert på vår kompetanse og vår enestående spirit.
Det vises i hva vi gjør, hvordan vi gjør det og hvorfor vi gjør det.

Vi er der du trenger oss.

Vi er aktive på produksjonssteder over hele verden med vår produktportefølje og vår kunnskap. Vi er til stede på en rekke markeder med et globalt nettverk av lokale selskaper og salgspartnere. Fra handel til håndverk, fra fornybar energi til skipsbygg, fra bil- til maskinproduksjon. Overalt hvor det strømmer energi sørger vi for problemfri drift.

Vi ønsker å gjøre ting enklere for deg.

Og det får vi til på vår egen måte. Engasjert, vennlig, smart og løsningsorientert. Fra online til offline. Fra handel til industri. Fra pre-sale til after-sale. Fra ansikt til ansikt. Uansett hva slags utfordring du har, tar vi hånd om den umiddelbart.

Vi vet at bra er bra – men at bedre er enda bedre.

Vi optimaliserer kontinuerlig. Det har vi i blodet. For både produkter og service. For interne og eksterne prosesser. For våre kunder, våre kolleger og våre forretningspartnere. Uansett hva vi nettopp har oppnådd sammen, gjør vi også dine fremtidige mål til våre.

Vår kompetanse og vår spirit er avgjørende for våre banebrytende fremgangsmåter.
Det er nettopp det HellermannTyton står for.

Det arbeider vi for daglig, det er vår innstilling.
Det arbeider vi for sammen, det er vår kultur.
Det skaper suksess, det er vår motivasjon.
Slik preger vi vår samtid og utformer vår fremtid.

Vi er HellermannTyton, hva kan vi gjøre for deg i dag?

Klikk her for å sende ditt spørsmål. Vi vil svare deg eller kontakte deg så snart som mulig!

 

Vår misjon

 • Levere nyskapende løsninger til alle typer kabelinstallasjoner.
  For og sammen med våre kunder verden over.
 • Tilrettelegge for effektivt samarbeid og felles vekst.
  For og sammen med våre samarbeidspartnere.
 • Skape arbeidsmiljøer der talent utvikles.
  For og sammen med våre ansatte.
 • Ta ansvar for økologiske, økonomiske og sosiale vilkår.
  For og i vårt miljø.

 

Vår motivasjon

Fornøyde kunder. Produktive ansatte. Engasjerte samarbeidspartnere.
I et miljø det er godt å leve, både i dag og i morgen. Det er det vi arbeider for.
Vi måler oss selv i forhold til dette, og jobber med kontinuerlig forbedring.

MADE FOR REAL.

Hold kontakt med oss!


Update: 27/11/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.161) | Update: 27/11/2021