18/06/2024

Om oss

Velkommen til HellermannTyton

Produkter til dine kabelinstallasjoner - MADE FOR REAL


Bli inspirert Bli inspirert


HellermannTyton er en ledende produsent og leverandør av produkter for å bunte, feste, merke, koble, og beskytte kabler og ledninger og tilhørende komponenter. Vi utvikler også kundespesifiserte produkter for industriformål.

Vårt fokus er å utvikle praktiske produkter og løsninger for deg som installerer kabler og ledninger. For å være i stand til dette, følger vi nøye med på markedstrender. Det er det som inspirerer oss til å utvikle nye produkter. Vi har 18 produksjonssteder  verden over og driver produktutvikling i 13 land. HellermannTyton har mer enn 7.000 ansatte i 40 land, som gir deg førsteklasses service og veiledning – overalt der du trenger det.

Vår globale merkevare har godt omdømme hos fagfolk i industrien verden over. Kvaliteten på våre produkter er inspirert av våre kunders behov for pålitelige systemer og løsninger til kabelinstallasjoner. Les mer om vår historie her

 

HellermannTyton utvikler bransjespesifikke produkter som setter internasjonale standarder

Inspirert av torsjon

Kabelløsninger for torsjon

Alt fra torsjonskrefter til vektreduksjon – enhver bransje har sine egne krav til kabelinstallasjoner. I applikasjoner med mye bevegelser som f. eks. i vindkraftverk er kabler og ledninger spesielt utsatt for slitasje. Vi har derfor utviklet en rekke vibrasjonsbestandige produkter som reduserer risikoen for skader på kabelisolasjonen. Les mer om våre produkter til vindkraftverk her

Inspirert av ekstreme forhold

Kabelløsninger for ekstremeforhold

For å kunne motstå krevende omgivelser over lang tid, tester HellermannTyton kontinuerlig bruken av nye materialer. I noen tilfeller er våre produkter og produksjonsmetoder de eneste som finnes på markedet.

Våre PEEK strips er et godt eksempel på produkter som vi har utviklet for industrier med ekstreme forhold. Stripsene er av polyetheretherketon (PEEK) materiale som er en av de mest elastiske termoplastmaterialene, og kan benyttes med varige driftstemperaturer fra -55°C og opp til +240°C. Våre MBT rustfrie stålstrips, M-BOSS stålmerker og HEGMAN kabelstrømper benyttes også spesielt for applikasjoner med ekstreme forhold.

Inspirert av tid

Tidssparende kabelløsninger

HellermannTyton hjelper deg med tidsbesparende løsninger under installasjonen, planleggingen og hele bestillingsprosessen. Alle våre produkter og løsninger er skapt for å redusere installasjonstiden og gjøre hverdagen enklere for installatøren. I tillegg tilbyr vi den enkleste bestillingsprosessen i samsvar med EDI-standarden, direkte kontakt med produktansvarlig innenfor distriktsområdet, og rask tilgjengelighet og levering av både store og små bestillinger over hele landet.

Inspirert av samarbeid

Samarbeid med kunder

HellermannTyton er et internasjonalt team som er opptatt av å finne de beste løsningene for alt som har med installasjon av kabler å gjøre. Uansett hvilken av våre avdelinger du kommer i kontakt med: Du vil bli tatt godt i mot av folk du kan stole 100% på.

10.000 kunder i 13 land i Europa har i en spørreundersøkelse gitt oss en bekreftelse på at vi er på rett vei. 97% av dem ville anbefalt oss videre. Dette resultatet ønsker vi å holde på, eller kanskje til og med forbedre. Ved hjelp av kvalitetsprodukter og spesielt motiverte medarbeidere. Mennesker som er flinke til å lytte, som får ting gjort og som prøver å oppfylle dine ønsker.

HellermannTytons forretningsfilosofi – dette står vi for


Forretningsfilosofi Forretningsfilosofi


Suksesshistorien bak HellermannTyton vises i hva vi gjør, hvordan vi gjør det og hvorfor vi gjør det.

 

Vår misjon

 • Levere nyskapende løsninger til alle typer kabelinstallasjoner.
  For og sammen med våre kunder verden over.
 • Tilrettelegge for effektivt samarbeid og felles vekst.
  For og sammen med våre samarbeidspartnere.
 • Skape arbeidsmiljøer der talent utvikles.
  For og sammen med våre ansatte.
 • Ta ansvar for økologiske, økonomiske og sosiale vilkår.
  For og i vårt miljø


 

Vår motivasjon

 • Fornøyde kunder
 • Produktive ansatte 
 • Engasjerte samarbeidspartnere
 • Ha et miljø det er godt å leve, både i dag og i morgen.

Vi måler oss selv i forhold til dette, og jobber med kontinuerlig forbedring.


 

Vårt motto

MADE FOR REAL er vårt motto og beskriver kvalitetsløftet og kvalitetsstandarden vi setter. Les mer om vårt motto her


Andre mål     

Tilgjengelighet - Vi er der du trenger oss

Vi er aktive på produksjonssteder over hele verden med vår produktportefølje og vår kunnskap. Vi er til stede på en rekke markeder med et globalt nettverk av lokale selskaper og salgspartnere. Fra handel til håndverk, fra fornybar energi til skipsbygg, fra bil- til maskinproduksjon. Overalt hvor det strømmer energi sørger vi for problemfri drift.
 

Forenkling - Vi ønsker å gjøre hverdagen din enklere

Og det får vi til på vår egen måte. Engasjert, vennlig, smart og løsningsorientert. Fra online til offline. Fra handel til industri. Fra pre-sale til after-sale. Fra ansikt til ansikt. Uansett hva slags utfordring du har, tar vi hånd om den umiddelbart.
 

Forbedring - Vi vet at bra er bra – men at bedre er enda bedre

Vi optimaliserer kontinuerlig. Det har vi i blodet. For både produkter og service. For interne og eksterne prosesser. For våre kunder, våre kolleger og våre forretningspartnere. Uansett hva vi nettopp har oppnådd sammen, gjør vi også dine fremtidige mål til våre.
 

Bærekraft - En bedre hverdag, for oss alle

Vi er dedikert til å beskytte menneskers helse, naturressurser og det globale miljøet, og jobber for å gjøre hverdagen vår mer bærekraftig.
Les mer om vårt bærekraftsarbeid her