Verktøy for buntebånd: Manuelle eller automatiske monteringsverktøy for dine applikasjoner!

HellermannTyton monteringsverktøy gir deg fordeler.

Automatiske buntebåndverktøy ATS3080

Montering og installasjoner blir mer og mer kompliserte, noe som gjør at spesielle verktøy for buntebånd blir viktigere og viktigere. Uansett om det er manuelle eller automatiske verktøy for buntebånd som benyttes, oppfyller verktøy for buntebånd spesielle krav som - avhengig av installasjon - skal imøtekomme spesielle behov.

For eksempel må et håndverktøy for buntebånd også kunne benyttes i områder der det er vanskelig å komme til, andre verktøy for buntebånd må kunne fungere uten tilgang til strøm. I tillegg har man krav til moderne serieproduksjon , som f.eks. gjør at allerede i utviklingen av buntebåndverktøyene må det tas hensyn til at verktøyet klarer lang tids bruk og er skånsomt i bruk for montøren.

HellermannTyton leverer over 60.000 løsninger som dekker alle aspekter rundt kabler - og som en logisk følge av dette utvikler og selger vi verktøy for buntebånd som er brukervennlige, og som gjør at monteringsjobben forenkles og effektiviseres. Utvalget verktøy for buntebånd strekker seg fra manuelle og luftdrevne buntebåndverktøy til helautomatiske buntebåndverktøy for industriell serieproduksjon. Alle verktøy for buntebånd fra HellermannTyton gjennomgår strenge tester, til hvert enkelt verktøy oppfyller kvalitetskravene.

varmluftspistol 4500

Brukeren kan  ikke bare stole på kvaliteten på buntebåndverktøy på markedet. Når sektor-spesifike grunner krever det,  tilbyr HellermannTyton også støtte ved installasjon og brukstester av sine buntebåndverktøy  som installeres i produksjonslinjer. HellermannTyton utvikler, tester og modifiserer buntebåndverktøyene, alt fra det minste håndverktøyet, til de fullautomatiske monteringsverktøyene.

Ved å velge buntebåndverktøy fra HellermannTyton velger produktsjefer, teknikere, installatører og andre brukere kvalitet, effektivitet og produktivitet.

Nytt monteringsverktøy: EVO7

Nytt monteringsverktøy: EVO7

Med EVO7 får du et monteringsverktøy som kombinerer komfort og funksjonalitet.
Den innovative og patenterte TCL-teknoligien (Tension/Lock/Cut)  gjør at man betjener vertkøyet med svært liten kraft.  Kutting av båndet er meget enkelt, tilbakeslag er eliminert og den fysiske belastningen på brukeren reduseres betraktelig.

Verktøy for buntebånd: Automatiske og manuelle buntebåndverktøy skreddersydde for dine behov!

HellermannTyton er en global produsent som tilbyr produkter for bunting, festing, merking, kobling og beskyttelse av kabler og ledninger. For våre kunder utvikler
vi markedsløsninger som imøtekommer de forskjellige industriers behov - løser applikasjonskrav, sparer installasjons- og komponentkostnader og forbedrer kvaliteten på sluttproduktet - uansett markedsområde: 

Automatiske verktøy for buntebånd Automatiske verktøy for buntebånd

Elektriske automatiske håndverktøy for buntebånd benyttes i produksjon med høye volumer. Forskjellige verktøy finnes for forskjellige bruksområder. Et spillfritt system med buntebånd på rull ATS3080, festesokler for ATS3080, elektrisk buntebåndverktøy AT3000 for bunting av bånd i serie T18RA.  De fullautomatiske buntebåndverktøyene "Autotool" er elektrisk drevne verktøy for fullautomatisk bunting i forskjellige applikasjoner.  Det automatiske buntebåndverktøyet Autotool 2000 kan bunte opp til 20mm diameter og det spill-frie systemet AutotoolSystem 3080 bunter kabeldiametre opp til 80mm. 

Verktøy for buntebånd Verktøy for buntebånd

Manuelle og luftdrevne håndverktøy for nylon- og stålbånd. Plastverktøy for installasjon. Robuste metallverktøy og formstøpte plastverktøy med justerbart strammemoment.

Monteringsverktøy for merking Monteringsverktøy for merking

Helafix HCT verktøy for å kutte Helafix HCR skiltprofiler samt stanse ut monteringshullene.

Monteringsverktøy for ikke krympbare slanger Monteringsverktøy for ikke krympbare slanger

Hylsetenger med tre klør, for å montere elastiske hylser og gjennomføringer  som benyttes for elektrisk isolasjon, mekanisk beskyttelse og fargemerking. 

Monteringsverktøy for Snapper slangeklemmer Monteringsverktøy for Snapper slangeklemmer

ASNP og MNSP monteringsverktøy for  effektiv montering av Snapper slangeklemmer.

Varmluftspistoler for krympeslange og formgods Varmluftspistoler for krympeslange og formgods

Med vår gassdrevne varmluftspistol E4500 krymper du alle typer krympeslange, formgods og reparasjonshylser.

Automatiske verktøy for buntebånd Autotool AT2000 og ATS3080. Effektiv bunting for mange applikasjoner

De to elektriske monteringsverktøyene for buntebånd er - takket være sin pålitelighet, enkele i bruk, og fleksibilitet - ideelle for å bunte store volumer med kabelbunter mm. På noen sekunder kan bunting av kabeldiametre opp til 80mm foretas.
Begge de automatiske verktøyene for buntebånd er produsert av HellermannTyton og gir en enkel prosedyre ved service,  vedlikehold og spørsmål.
Med en opphengsanordning eller oppsett for benkmontasje kan autotools benyttes stasjonært, mobilt eller fullintegreres i en produksjonslinje. Det er også mulig å benytte forskjellige clips og festesokler.  

Automatisk verktøy for buntebånd AT2000 Automatisk bunting opp til dia 20 mm

Automatisk verktøy for buntebånd AT2000

Det elektrisk drevne buntebåndverktøyet Autotool 2000 er designet for å øke hastigheten i bunteprosessen. Under syklusen på bare 0,8 sek forebår bunting, stramming og kutting automatisk, ved å trykke på en knapp - raskt og med jevn kvalitet.  Avfallet samles opp i en avfallsbeholder, derfor kan intet buntebåndsavfall falle på bakken eller gulvet.

buntebånd AT2000

Spesiellt i applikasjoner med høye kvalitetskrav f.eks. pakkeindustri, i forskjellige produksjonslinjer f.eks. innen hvitevareindustrien,  effektiviserer det automatiske buntebåndverktøyet Autotool 2000 tidkrevende og arbeidskrevende prosesser.
Autotool 2000 verktøyet kan lades med kasetter med 50 buntebånd eller med ruller med 3500 bånd, avhengig av behov.

Automatisk verktøy for buntebånd ATS3080 Bunting på sekunder - uten svinn!

Automatisk verktøy for buntebånd ATS3080

Automatisk vertøy for buntebånd Autotool ATS3080 i applikasjon i legemiddelindustri.
Det automatiske buntebåndverktøyet ATS3080 er en enestående innovasjon innen buntesystemer. Båndene med utvendige riller leveres på rull, med tilhørede låseknotter.

ATS 3080 fotpedal

Med ATS3080 får du en fullautomatisert og spillfri bunteprosess.
Den automatiske bunteprosessen gir en effektiv produksjon av store volumer, og konstant arbeidsflyt.

Automatisk verktøy for buntebånd ATS3080

Det automatiske håndvertøyet for buntebånd ATS3080 tilpasser seg automatisk til buntediameteren.
Takket være de utbyttbare kjevene ( i 30, 50 og 80 mm) kan både små og store buntediametre håndteres.  

Manuelle monteringsverktøy for buntebånd

EVO7 - Verktøy for buntebånd opp til 4.8 mm båndbredde

Verktøy for buntebånd EVO7

Med sitt ergonomiske design kan verktøy for buntebånd EVO7 benyttes over alt. Huset er produsert i glassfiberforsterket polyester, noe som gjør at dette vertkøyet har meget lav vekt. EVO7 buntebåndverktøy er standardverktøyet for å bunte og kutte HellermannTyton buntebånd med bredde opp til 4,8 mm.  EVO 7

Med EVO7 får du et monteringsverktøy som kombinerer komfort og funksjonalitet.
Den innovative og patenterte TCL-teknoligien (Tension/Lock/Cut)  gjør at man betjener vertkøyet med svært liten kraft.  Kutting av båndet er meget enkelt, tilbakeslag er eliminert og den fysiske belastningen på brukeren reduseres betraktelig.

Manuellt verktøy for buntebånd med metallhus Manuellt verktøy for buntebånd MK3SP for bånd opp til 4,8mm bredde

Manuellt verktøy for buntebånd MK3SP

Det manuelle buntebåndverktøyet MK3SP med sitt ergonomiske design blir benytte over alt.  Et meget holdbart buntebåndverktøy som krever lite vedlikehold.  Verktøyet har en forhåndsinnstillt stramme- og kuttefunksjon, og benyttes for bånd opp til 4,8mm bredde.

Manuellt verktøy for buntebånd med plasthus Håndverktøy MK9 for bånd med opptil 13.5mm båndbredde

Manuellt verktøy for buntebånd MK9

Håndverktøyet MK9 for montering av HellermannTyton's buntebånd med bredde opp til 13.5 mm karakteriseres av sin meget lave vekt og ergonomisk design. I likhet med MK7 er huset produsert i glassfiberforsterket polyester.
MK9 har to forhåndsinnstillte strammemoment, med mulighet for finjustering innenfor respektive område.

Manuelle buntebåndverktøy for stålbånd MBT- og MAT-serien Buntebåndverktøy - MK9SST for stålbånd med bredde opp til 13mm

Manuelle buntebåndverktøy for stålbånd MBT

Med sin lave vekt og ergonomiske design er MK9SST håndverktøy for stål buntebånd et godt verktøy for å montere stålbånd i MBT-serien.  Selv om det benyttes for å stramme og kutte buntebånd i stål, gjør MK9SST jobben uten anstrengelse for operatøren.

For enklere håndtering er strammemomentet justerbart i 2 nivåer, med mulighet for å gjøre finjusteringer innen respektive område. Buntebåndet kuttes automatisk når ønsket stramming er oppnådd, og dermed unngår man skader på kabelisolasjonen. For spesiellt høy trekk-kraft, ambefaler vi vårt verktøy for buntebånd MK9HT.

Luftdrevne håndverktøy med plasthus

Håndverktøy MK7P for bånd med bredde opp til 4,8 mm

Håndverktøy MK7P

MK7P luftdrevet buntebåndverktøy setter en ny standard for rasjonell montering av bånd i industrielle produksjonsprosesser. Teknologien forenkler monteringen av buntebånd betraktelig. 

Forbedret lufttilførsel gjør at luften føres raskere enn i sammenliknbare verktøy. Prosesstiden forkortes, og antall bånd som monteres øker.  I en tid der det er fokus på  kostnader, gir dette verktøyet en potensiale for rasjonalisering.

Det ble lagt stor vekt på ergonomisk design ved utvikligen at dette buntebåndverktøyet. Det formstøpte håndtaket forhindrer at det glipper og gjør det enkelt for operatøren å bruke. Huset er produsert i glassfiberforsterket plast, som har lav vekt men alikevel er robust nok til å møte dagens krav.

Å montere buntebåndene er bemerkelsesverdig enkelt: trykk på knappen og håndverktøyet strammer og kutter båndet automatisk jevnt med låsehodet. 

Den avkuttede enden på båndet spyttes ut automatisk.

Det er tre nivåer for innstillinger for strammekraft. Finjustering kan gjøres innen hvert området med rattet. Et ekstra hode kan montres  utenpå justerknappene for å unnngå utilsiktet endring av strammenivået. Dette er spesiellt viktig dersom man monterer buntebånd rundt kabler med ømfiendtlig isolasjon.

Dette håndverktøyet for buntebånd har et mykt håndtak og avtrykker i form av enhånds stramme/kutte knapp. MK7P buntebåndverktøy har lav vekt som gjør det enkelt for brukeren å benytte det til bånd med bredde fra 2,5mm til 4,8mm.

MK7P luftdrevet buntebåndverktøy setter en ny standard for montering av buntebånd i industrielle produsjonsprosesser. Forbedret lufttilførsel gjør at luften føres raskere enn i sammenliknbare verktøy.

For automatisk montering av buntebånd opp til 13,5mm bredde anbefaler vi vårt buntebåndverktøy MK9P.

Verktøy for buntebånd for KR-serien

Luftdrevet buntebåndverktøy for KR-serien Buntebåndverktøy KR8PNSE

Luftdrevet buntebåndverktøy for KR-serien Buntebåndverktøy KR8PNSE

Disse buntebåndverktøyene er spesiellt utviklet for å benyttes på HellermannTytons KR-serie med bredde 8mm. KR8PNSE håndverktøy for buntebånd er et enkelt og lettbetjent verktøy som er meget godt egnet i applikasjoner der volumene er for store for manuelle buntebåndverktøy.  KR8PNSE strammer båndet, låser og kutter båndet  i en operasjon. Monteringsverktøy KR8PNSE trykker inn glassfibersplinten i KR-båndet.  Dette er en meget sterk og pålitelig låsning.

Monteringsverktøy for krympeslange, isolasjonsslange og merkeskilt

Gassdrevet varmluftspistol E4500

Gassdrevet varmluftspistol E4500

Varmluftspistol E4500 Kit inneholder en gasspistol med beskyttelsesfjær og to forskjellige munnstykker, samt en gassbeholder. 

Denne varmluftspistolen er et meget kompakt og hendig verktøy, vekten er kun 760 g og den drives med en gassbeholder (type P444, Butan/Propanem eller type 445 M.A.P.+Butan+Propan). 

Den har automatisk piezotenner, og en temperaturkontrollert ventil. Den innebyggede stillingen forhindrer verktøyet fra å tippe. 

Gassbeholderen har en kontinuerlig brennetid på 1,5 time.  E4500 benyttes uten tilgang på strøm og er derfor ideell til feltbruk. Den kan benyttes i alle retninger, også på steder med begrenset plass. 

HelaFix HCT verktøy

HelaFix HCT verktøy

HCT1 og HCT2 tenger er ideelle for å kutte Helafix HCR skiltprofiler, samt stanse ut hull. 

Stansedelen er designet for HCR09 og HCR12 skiltprofiler. For Helafix HR06, HCR18 og HCR24 kan individuelle hull stanses med begge verktøyene. 

Begge verktøyene stanser ut hull med en diameter på 2.5mm. For å feste skiltprofilene, benytt våre buntebånd i T18-serien, skruer eller nitter.

Ekspansjonsverktøy for hylser og gjennomføringer

Ekspansjonsverktøy for hylser og gjennomføringer

Ekspansjonsverktøy - hylsetang - blir benyttet for å montere hylser og gjennomføringer raskt og enkelt.  For å forenkle påsettingen anbefaler vi vår Hellerine olje.   

For å forenkle påsettingen av hylser og gjennomføringer anbefaler vi vår Hellerine olje.

Hold kontakt med oss!


Update: 22/06/2019 © HellermannTyton 2019
Kontakt