18/06/2024
pictogram

Landbruks- og anleggskjøretøy: Profesjonell og sikker kabelhåndtering

Robuste kabelløsninger til tungindustri


Kabelløsninger til tungindustri Kabelløsninger til tungindustri


Våre produkter i termoplast er designet for å kunne tåle røffe forhold, det er der de virkelig kommer til sin rett – enten de brukes i maskineri på frosne jorder eller i vannverk blant høye bølger. Vi er opptatt av å produsere teknisk avanserte og pålitelige plastdeler som beskytter følsom elektronikk, og bidrar til bedre kabelhåndtering uansett værforhold. Våre kabelløsninger kan leveres i mange utførelser: Ekstra slagfaste, varmestabiliserte, slitasjebestandige, flammehemmende eller spiralforsterkede. Uansett tåler de en skikkelig støyt. Maksimal slitestyrke og ytelse for alle bruksområder.
 

Produktoversikt til landbruks- og anleggskjøretøy

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se en liste over våre produkter, eller bla videre nedover for mer informasjon.

Innovasjon og produktutvikling for landbruks- og anleggskjøretøy

Produktutvikling til tungindustri

Skreddersydde løsninger

Vi kombinerer maksimal ytelse med minimale kostnader i alle våre anleggs- og landbruksløsninger. Smarte strømlinjeformede produksjonsprosesser, topp moderne CAD-data og et internasjonalt ekspertteam med ingeniører bidrar til at vi kan levere spesialløsninger for rask og pålitelig føring og festing av kabler.

Våre kabelløsninger leveres med utmerket funksjonalitet og pålitelighet også når forholdene i markedet endrer seg, for eksempel i nye bransjer som selvkjørende kjøretøy. Uansett bransje kan vi legge fram relevant sertifisering for det du trenger.

Se våre sertifiseringer her

Innovasjon for tungindustri

Lønnsomhet

Vi forstår hvordan markedet operer og jobber for å bidra til at virksomheten din vokser. Når vi tester og utvikler unike konsepter og ideer til spesialtilpassede løsninger, og når vi gjør vårt ytterste for å perfeksjonere eksisterende løsninger, vil vi at du skal dra nytte av de mest solide og kostnadseffektive løsningene, og vår lange bransjespesifikke erfaring. Det er vår praktiske tilnærming som reduserer kostnadene, øker ytelsen og driver virksomheten din fremover.


 

Andre spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på. Kontakt oss her