06/12/2021
pictogram

Løsninger for kabelhåndtering i landbruks- og anleggskjøretøyer

Grunnlaget for å lykkes

MADE TO BE TOUGH


MADE TO BE TOUGH MADE TO BE TOUGH


De støpte produktene våre i termoplast er bygget for å kunne brukes under tøffer forhold, det er der de virkelig kommer til sin rett – enten de brukes i maskineri på frosne jorder eller i vannverk blant høye bølger. Vår avdeling for kabelhåndtering i landbruks- og anleggskjøretøy er opptatt av å produsere teknisk avanserte og pålitelige plastdeler som beskytter følsom elektronikk og bidrar til bedre kabelhåndtering uansett værforhold. Standardløsningene våre og de spesialtilpassede delene kan leveres i mange utførelser: ekstra slagfaste, varmestabiliserte, slitasjebestandige, flammehemmende eller spiralforsterkede. Uansett tåler de en skikkelig støyt. Maksimal slitestyrke og ytelse for alle bruksområder.

MADE TO BE SMART


MADE TO BE SMART MADE TO BE SMART


Vi kombinerer maksimal ytelse med minimale kostnader i alle anleggs- og landbruksløsningene våre. Smarte strømlinjeformede produksjonsprosesser, topp moderne CAD-programvare og et internasjonalt ekspertteam med ingeniører bidrar til at vi kan levere spesialproduserte løsninger for rask og pålitelig føring og festing av kabler. Et par eksempler er de varmestabiliserte slagfaste p-klipsene med skrallemekanisme og de spiralforsterkede PVC-kabelrørene. Produktene er produsert slik at de kan brukes med garantert funksjonalitet og pålitelighet også når forholdene i markedet endrer seg, for eksempel i nye bransjer som selvkjørende kjøretøyer.
Uansett bransje kan vi legge fram relevant sertifisering for det du trenger.

 

MADE FOR GROWTH


Vi forstår oss på virksomheten vår, enten det er i produksjonen eller på tegnebrettet – og vi vil bidra til at virksomheten din vokser. Når vi tester og utvikler unike konsepter og ideer til spesialtilpassede løsninger, og når vi gjør vårt ytterste for å perfeksjonere eksisterende løsninger,  vil vi at du skal dra nytte av de presise, kostnadseffektive løsningene vår lange bransjespesifike erfaring. Det er vår praktiske tilnærming som reduserer kostnadene, øker ytelsen og driver virksomheten din fremover.

 


MADE FOR GROWTH MADE FOR GROWTH

De velprøvde produktene våre for anleggs- og landbruksvirksomhet er utviklet på laboratoriet og bygget for virkeligheten. Prøv dem her:

Global ekspertise: Finn din lokale kontaktperson her:

Norway |Lasse Nybakk
Lasse.Nybakk@HellermannTyton.no
+47 90 05 89 39

Hold kontakt med oss!


Update: 27/11/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.161) | Update: 27/11/2021