23/07/2024

Løsninger for dine behov

HellermannTyton er en global produsent av kvalitetsprodukter innen bunting, festing, merking, føring, beskyttelse og kobling av kabler, ledninger, slanger og rør med tilhørende komponenter. For våre kunder utvikler vi løsninger som sparer installasjons- og komponentkostnader, og forbedrer kvaliteten på sluttprodukter innen disse markedsområdene:


Norge er et langstrakt land med store avstander, og derfor er det viktig at våre produkter både er tilgjengelige i og utenfor storbyene. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi jobber med elektrogrossister, og få tilgang til relevante sider. 

Elektroinstallasjon

Aerospace Industry

Elektroinstallasjoner krever profesjonell og dyktig ekspertise blant installatører og leverandører av produkter og løsninger. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi jobber med elektroinstallasjoner, og få tilgang til relevante sider.

Tavlebygging

Panel building

Mer plass gir mer effektiv tavlebygging. Vi har produktene som hjelper deg med å skape mer plassbesparende og oversiktlige tavler. På denne siden kan du lese mer om våre løsninger og tips til tavlebyggeren.

Jernbanesektoren

Rail Industry

Fra kabelmerking av rullende materiell til infrastrukturprodukter for bygging og vedlikehold: Sertifiserte løsninger for dine installasjoner. På denne siden kan du lese mer om våre produkter til jernbanesektoren.

Offshore

Aerospace Industry

Offshoreindustrien er spesielt utsatt for ekstreme forhold. Produkter og løsninger som skal benyttes på en oljeplattform eller lignende, bør derfor være egnet til bruk under røffe og utsatte miljøer. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi jobber med Offshore industrien.

Skipsbygging

Shipbuilding

Sikkerheten ombord på et skip er alltid viktig, derfor er det kanskje ikke så rart at produktene og løsningene som benyttes til skipsbygging må kunne tilfredsstille de høyeste kvalitets- og sikkerhetskrav. På denne siden kan du lese mer om våre sertifiserte kabelføringsløsninger til skipsbygging.

Næringsmiddelindustri

MCT series

Næringsmiddelindustrien krever sporbare produkter som kan tilfredsstille de strengeste kvalitetskrav. Sporbare buntebånd og kabelbeskyttelser, PVC- slanger som er enkle å rengjøre og rustfrie merkeskilt er noen eksempler på det vi leverer til næringsmiddelindustrien.

Vindkraft

Cable management solutions for wind turbines

Vindturbiner og vindparker er utsatt for røffe værforhold og for å unngå for mye service- og vedlikeholdskostnader, er det viktig at kabelløsningene kan tåle tøffe miljøer over lengre perioder. På denne siden kan du lese mer om det vi leverer til vindkraftverk.

Solkraft

Solar plants

Med stadig økende konkurranse og etterspørsel på solenergi, har det blitt desto viktigere at utstyret som brukes ikke bare tåler varierende vær og intensiv UV-eksponering, men også at de er mest mulig lønnsomme og kostnadsbesparende. På denne siden kan du lese mer om våre kabelløsninger til solkraftverk.

Hvitevarer med plassbesparende kabelløsninger og kabelutstyr

White Goods

Hvitevarebransjen er under konstant endring med nye krav og sertifiseringer som må opprettholdes, både med tanke på sikkerhet men også plassbesparende forutsetninger. På denne siden kan du lese mer om våre kabelløsninger til hvitevarebransjen.

Forsvarsindustri med robuste og holdbare kabelløsninger

Defence Image

Forsvarsindustrien krever utstyr av høyeste kvalitet og som er testet og godkjent for bruk under ekstreme forhold på land, i lufta og på skjøen. På denne siden kan du lese mer om våre kabelløsninger til forsvarsindustrien.

Landbruks- og anleggskjøretøy

Agriculture and construction vehicles

Landbruks- og anleggsindustrien er kjent for tøffe forhold, og det er viktig at produkter og løsninger som benyttes på maskineri og kjøretøy tåler hardt bruk og slitasje ute i naturen. På denne siden kan du lese mer om våre kabelløsninger til landbruks- og anleggskjøretøy.

Luftfartsindustri

Aerospace Industry

I luftfartsindustrien er vekten og kvaliteten på alle tilhørende komponenter alfa og omega. På denne siden kan du lese mer om våre solide kabelløsninger i lavvekt til luftfartsindustrien.

Bilindustri

Automotive Industry

Bilindustrien endrer seg kontinuerlig med nye sikkerhetstiltak og økende behov for vektreduksjon og kjappere produksjonstid av spesialløsninger. På denne siden kan du lese mer om det vi leverer til bilindustrien.

Grossister Kontakt