28/09/2023

Installasjonsløsninger til elektroinstallasjon

Profesjonell installasjon er avhengig gode installasjonsprodukter

Elektroinstallasjon i tavler

Installasjonsløsninger for profesjonell elektroinstallasjon krever både faglig kompetanse og gjennomtenkte produktløsninger. For å forenkle hverdagen for elektrikere og installatører, utvikler vi stadig installasjonsprodukter som sikrer at utstyret og det elektriske anlegget oppfyller de høyeste sikkerhetskrav

Vi leverert et stort utvalg av installasjonsprodukter. HelaTape elektrikertape benyttes for isolasjon, bunting, forsegling og merking av kabler og ledninger. Med HelaCon koblingsklemmer garanteres rask og sikker kobling i hjem og næringsbygg. Med CableScout trekkefjær-settene installeres kabler og ledninger i trange omgivelser på rekordtid. RELICON kabelskjøter isolerer utmerket i og over bakken. Og våre Hensel koblingsbokser gir utmerket beskyttelse selv under de tøffeste forhold. For oss er det kvalitetsprodukter med lang levetid som gjelder.


 

Produktoversikt

Klikk på bildene under for å komme til kompetansesiden til produktet, med mer informasjon og oversikt over vårt produktsortiment.

HelaTape elektrikertape til elektroinstallasjon

Utvalg av HelaTape elektrikertape til elektroinstallasjoner

Vi tilbyr et stort utvalg HelaTape elektrikertape for bunting, isolering, festing, forsegling og merking av kabler og ledninger. HelaTape kommer i forskjellige størrelser, farger og materialer til enhver elektroinstallasjon, også for tetning av utsatte koblingspunkter og for å tydeliggjøre installasjonsområder.

Standard PVC tape
Allværstape
Selvvulkaniserende- og ledende tape
Tekstiltape
Flammehemmende tape


 

HelaCon koblingsklemmer til elektroinstallasjon

Koblingsklemmer / innstikklemmer HelaCon Plus Mini til elektroinstallasjon

Vi setter standarden for kjapp og sikker installasjon med våre koblingsklemmer. En viktig del av elektroinstallatørens daglige arbeid er å koble ledninger og utstyr raskt, sikkert og pålitelig. Derfor har vi utviklet HelaCon. Alle våre HelaCon koblingsklemmer er transparente for at du skal kunne se hva du gjør og sjekke at koblingene er riktig- En sentral sikkerhetsfaktor for dine installasjon. 

Innstikklemmer i standardpakker, blister og kit
Åpningsbare koblingsklemmer i standardpakker og blister


 

CableScout trekkefjær til elektroinstallasjon

Installasjonssystem, trekkefjærer, Cable Scout+ Handy Set

Vi  forenkler din elektroinstallasjon med CableScout+ trekkefjær sett og tilbehør. CableScout+ er et multiverktøy som gjør det enklere å trekke og føre kabler, selv i utilgjengelige områder og områder med begrenset plass. Stenger av glassfiber, trekkefjær, adaptere, kroker, lampe, magnet, forskjellige griperedskaper. 

Trekkefjær-sett med stenger, tilbehør og oppbevaringsbag
Tilbehørssett
Annet tilbehør


 

RELICON kabelskjøter til elektroinstallasjon

ReliCon støpeskjøt til elektroinstallasjon

Når det skal kabelskjøtes er riktig valg av kabelskjøt viktig. Våre ReliCon kabeskjøter passer utmerket til enhver elektroinstallasjon, enten du trenger avgreningsskjøter, kabelskjøter som tåler ekstreme forhold eller skjøter som skal i bakken eller under vann mm. 

RELICON gelskjøt
RELICON støpeskjøt


 

Hensel-bokser til elektroinstallasjon

DK koblingsboks

Våre kvalitetsrike og solide Hensel koblingsbokser og skap kan benyttes til de fleste elektroinstallasjoner, både til innendørs og utendørs bruk. Boksene leveres tomme, med gel, rekkeklemmer, firmalogo mm. - alt etter det du trenger til installasjonen.

Industribokser
Værbestandige bokser/ bokser med gel
Funksjonssikre bokser
Andre bokser
Automatsikrings- og energifordelerskap
Nipler


 

Noe annet du lurer på?


Update: 23/09/2023 © HellermannTyton 2023
© HellermannTyton 2023 (v4.222.2) | Update: 23/09/2023 | Personverninnstillinger
Grossister Kontakt