26/01/2022

Installasjonsløsninger til elektroinstallasjon

Profesjonell elektroinstallasjon er avhengig gode produktløsninger

Elektroinstallasjon i tavler

Installasjonsløsninger for profesjonell elektroinstallasjon krever både faglig kompetanse og gjennomtenkte produktløsninger. For å forenkle hverdagen for elektrikere og installatører, utvikler vi stadig installasjonsprodukter for profesjonelle elektroinstallasjoner. 

Med HelaCon koblingsklemmer garanteres rask og sikker kobling i hjem og næringsbygg. Med det profesjonelle installasjonsverktøyet CableScout+, installerer man kabler og ledninger i trange omgivelser på rekordtid. HelaTape elektrikertape  leveres i mange kvaliteter, og forenkler isolasjon, bunting, forsegling og merking av kabler og ledninger. 

For HellermannTyton er det installasjonsprodukter av høy kvalitet og med lang levetid som gjelder -  for å sikre at det elektriske anlegget oppfyller de høyeste sikkerhetskrav. Sikkerhetsaspektet i installasjonsproduktene er noe som alltid tas med i en tidlig fase av utviklingen av nye produkter.
 

Produktoversikt

Klikk på bildene under for å komme til kompetansesiden til produktet, med mer informasjon og oversikt over vårt produktsortiment.

HelaTape elektrikertape til elektroinstallasjon

Utvalg av HelaTape elektrikertape til elektroinstallasjoner

For profesjonell elektroinstallasjon tilbyr HellermannTyton et stort utvalg HelaTape elektrikertape for bunting, isolasjon, festing, forsegling og merking av kabler og ledninger i bl.a:

HelaTape kommer i forskjellige størrelser, farger og materialer og passer utmerket til enhver elektroinstallasjon, også for tetning av utsatte koblingspunkter og til å merke og tydeliggjøre installasjonsområder.

Les mer om vårt elektrikertape sortiment her

HelaCon koblingsklemmer til elektroinstallasjon

Koblingsklemmer / innstikklemmer HelaCon Plus Mini til elektroinstallasjon

HellermannTyton setter standarden for elektroinstallasjon og sikkerhet i bruk av koblingsklemmer. En viktig del av elektroinstallatørens daglige arbeid er å koble ledninger og utstyr raskt, sikkert og pålitelig. Derfor har vi utviklet HelaCon. Alle våre HelaCon koblingsklemmer er transparente for at du skal kunne se hva du gjør og sjekke at koblingene er korrekte - en sentral sikkerhetsfaktor for enhver elektroinstallasjon. 

Våre koblingsklemmer lagerføres av El-grossiter over hele landet, og leveres i forskjellige pakker, kit for massive og flertrådete ledere:

Les mer om vårt koblingsklemmer sortiment her

 

Trekkefjær sett og tilbehør til elektroinstallasjon

Installasjonssystem, trekkefjærer, Cable Scout+ Handy Set

HellermannTyton forbedrer og forenkler din elektroinstallasjon med CableScout+ trekkefjær sett og tilbehør. CableScout+ er et multiverktøy som gjør det enklere å trekke og føre kabler selv i vanskelig tilgjengelige områder med begrenset plass.

Cable Scout+  er et markedsledende og meget effektivt verktøy for profesjonell elektroinstallasjon, og gjør at mange installasjonsjobber kan utføres med en hånd, i tillegg til at sikkerheten øker ved å reduserer behovet for bruk av stiger.

Stenger av glassfiber, trekkefjær, adaptere, kroker, lampe, magnet, forskjellige griperedskaper - alt tilbehøret som forenkler kabelinstallasjonen for installatøren. Stengene er tilgjengelige i flere forskjellige sett, hvert sett består av en praktisk oppbevaringsveske med stenger og nyttig tilbehør. 

Les mer om vårt trekkefjær sortiment her

Gelskjøt og støpeskjøt til elektroinstallasjon

ReliCon støpeskjøt til elektroinstallasjon

Når du skal kabelskjøte i en elektroinstallasjon, er riktig valg av kabelskjøt viktig. Våre ReliCon kabeskjøter passer utmerket til din elektroinstallasjon, enten du trenger avgreningsskjøter, kabelskjøter som tåler ekstreme forhold, skjøter som skal under bakken eller under vann mm. 

Les mer om vårt komplette kabelskjøt sortiment her:

Nedlastningsmateriell

Hold kontakt med oss!


Update: 22/01/2022 © HellermannTyton 2022
© HellermannTyton 2022 (v4.163.1) | Update: 22/01/2022