20/05/2024

E-business løsninger B2B: Digitale tjenester for våre kunder

Digitale løsninger fra HellermannTyton


E-business løsninger B2B E-business løsninger B2B


Våre kunder kan nå oss nårsomhelst og hvorsomhelst på PC, nettbrett eller mobil. Folk er alltid online, uansett hvor de er. Og alle forventer å kunne hente ut informasjon når vi trenger den. Nye B2B standarder er intet unntak. HellermannTyton imøtekommer disse behovene med sine digitale B2B-løsninger. Våre internasjonale hjemmesider er alltid oppdatert og optimalisert for alle enheter.

Våre digitale plattformer

Hjemmeside: Alt av relevant informasjon samlet på et sted

Hjemmeside HellermannTyton

Vår internasjonale nettside og mer enn 25 lokale nettsteder vedlikeholdes daglig av våre ansatte verden over. Våre nettsider er oppdatert med produktinformasjon på:

Nettsiden vår er også utstyrt med en rekke digitale verktøy, relevant firmainformasjon og kontaktinformasjon mm.

Nyhetsbrev: Hold deg oppdatert

Nyhetsbrev HellermannTyton

Via våre nyhetsbrev holder du deg oppdatert med produktnyheter og nyttig informasjon. Vi har fokus på kvalitet og ikke kvantitet og sender derfor ikke ut gammelt nytt til våre kunder. På denne måten unngår våre abonnenter unødvendig spam og kan se frem til vårt neste nyhetsbrev. 

Abonner på vårt nyhetsbrev her

Sosiale medier: Aktuelle videoer og tips

Sosiale medier HellermannTyton

Vi er aktive på både LinkedIn og Instagram med videoer, nyheter og relevant innhold. I tillegg har vi også en internasjonal HellermannTyton profil som er tilgjengelig for alle land på ulike plattformer. Se oversikt under:

 

 

Digitale bestillingsløsninger

EDI: Bærekraftig og papirløs logistikk

EDI løsning

HellermannTyton tilbyr alle elektroniske bestillingsalternativer for ditt innkjøpssystem. Vår EDIFACT-løsning gjenkjenner nesten alle typer meldinger som benyttes i dette formatet. Vi tilbyr også alle kjente E-business standarder som benyttes for utveksling av produktdata. Vi kan raskt imøtekomme individuelle behov, f.eks. tilpassede EDIFACT-meldingsformat.

Fordeler med EDI

 • Minimering av feilfrekvens
 • Automatisering av manuelle prosesser
 • Kostnadsbesparelser på leveringspriser og papir
 • Overføringstider redusert fra dager til minutter
 • Miljøvennlig

Favorittlister: Eksporter til Excel/ PDF

Favorittlister HellermannTyton

Med våre favorittlister kan du enkelt samle dine favorittprodukter med et enkelt klikk. Registrer deg hos oss for å legge til ønsket antall produkter i Mine favoritter. Deretter kan du:

 • Laste ned produktene i listen til Excel format med el nr.
 • Laste ned datablad og produktinformasjon i PDF format
 • Lagre "Mine favoritter" til senere bruk

 

 

Digitale verktøy

Grossistsøk: Finn våre produkter i nærområdet

Grossistsøk

De fleste av våre produkter er tilgjengelig hos våre grossister og nettbutikker. Finn en HellermannTyton grossist i ditt nærområde via vårt grossistsøk og undersøk hvilke HellermannTyton produkter de har på lager. Sjekk ut vårt grossistsøk her

Hvis du ikke finner det du leter etter, er vårt lokale salgsteam klare til å hjelpe deg med å finne de riktige produktløsningene - og hvis du har spesielle ønsker, vil vi gjerne utvikle disse sammen med deg. Kontakt vårt salgsteam her

Mediasenter: Videoer og nedlastningsmateriell

Mediasenter HellermannTyton

I vårt mediasenter får du tilgang til mye nyttig informasjon enten du er på utkikk etter:

 • Nedlastningsmateriell: Produktkataloger, topsellerkatalog, industrikataloger, produktdatablader, sertifiseringer, godkjenninger, referanselister, maler og andre brosjyrer/ datablad
 • Videoer: Produktvideoer, tips og triks, applikasjonsvideoer, firmavideoer mm.

Klikk her for å komme til vårt mediasenter

Konfigurasjonverktøy: Gjør det enklere å velge riktig produkt

Konfigurasjonsverktøy: Krympeslange-kalkulator og veggtykkelse-kalkulator

Hvordan bestemme det rette krympeforholdet? Dette er enkelt ved å bruke vår krympe-kalkulator. Andre elektroniske e-business løsninger inkluderer den interaktive veggtykkelse-kalkulatoren eller linker som tar deg fra hvert enkelt produkt til tilbehøret, f.eks. de riktige monteringsverktøyene for buntebånd / strips. Denne ekstra informasjonen sparer deg for tid og anstrengelser og garanterer pålitelige og sikre løsninger.

I tillegg har vi egne FAQ-er med svar på ofte stilte spørsmål til enhver produktkategori inne på våre "prodtinformasjonssider". Alt fra sikringsspørsmål til hvordan man best mulig skal oppbevare strips

CAD-data: Produktdata for teknisk integrasjon

CAD data HellermannTyton

Som ingeniør er det viktig å kjenne de riktige tekniske målene på våre produkter. Hos oss får du tilgang til spesifikasjonsark ved museklikk og tekniske tegninger, normer, godkjenninger og CAD-filer på produkter helt gratis.

Få tilgang til vår CAD data her

TagPrint Pro Portal: Oppdateringer og nedlastning

TagPrint Pro portal

Vår TagPrint Pro portal er et praktisk verktøy som benyttes av kunder med våre termoskrivere eller vårt TagPrint Pro termoskriver programvare. På denne portalen kan registrerte kunder få tilgang til:

 • Lisensnøkkel
 • Programvare oppdateringer
 • Nedlastningsmateriell
 • Programvare for drift og support
 • Demo av TagPrint Pro ved forespørsel

Klikk her for å komme til vår TagPrint Pro portal

 

 

Digitale møter: Digitalt eller ei, vi hjelper deg!

Digitale møter med HellermannTyton

Våre distriktsansvarlige hjelper deg gjerne med det du måtte lure på, og hvis det skulle være problematisk å møtes fysisk bistår vi også digitalt. Vi kjenner godt til de ulike digitale plattformene og kan bl.a. tilby digitale møter med:

 • Produktdemonstrasjoner
 • Generell produktinformasjon og firmainformasjon
 • Anbefalinger og tips
 • Support
 • Webinarer mm.

Klikk her for å avtale et møte med oss