28/09/2023

RELICON kabelskjøt med gel for pålitelige kabelforbindelser

Kabelskjøt med gel: Enkelt, sikkert og tidsbesparende

Gel Filled Cable Joints

RELICON kabelskjøt med gel brukes ofte til nedgravde kabelforbindelser eller til kabler som skal nedsenkes i vann. Den herdede to-komponent massen i skjøteboksen sikrer utmerket holdbarhet og mekanisk beskyttelse. RELICON kabelskjøt med gel beskytter mot termisk stress, fukt og støv, og benyttes til rette gjennomføringsskjøter eller til avgreningsskjøter. Vi leverer standard gelskjøter, IP68 skjøter egnet for tøffe forhold og skjøter designet for mindre ledertverrsnitt.

RELICON gel teknologi byr på mange fordeler som:

  • Tilfredsstiller DIN EN 50393 (DIN VDE 0278) og DIN EN 60695-2-11 standarden
  • Støpeskallet er produsert i slagfast PP og har integrert hengsel
  • Temperaturresistente opp til 90°C  og kan lagres i ubegrenset tid når emballasjen er uåpnet

Produktoversikt

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se vårt produktsortiment, eller bla videre nedover for mer informasjon. For å komme til vår produktside om støpeskjøt klikk her.


 

RELICON kabelskjøter: Pålitelige kabelforbindelser i dag og i fremtiden

RELICON kabelskjøt ekspertise

RELICON er et respektert og velkjent varemerke og benyttes til kabelskjøting i elektroinstallasjoner rundt omkring i hele verden. Ved å kombinere teknisk ekspertise med eksepsjonell kvalitet utvikler RELICON høykvalitets kabelforbindelser til både lav- og mellomspenningsapplikasjoner. Sammen med RELICON leverer vi markedsledende skjøter som kabelskjøt med gel og støpemasse, i tillegg til ekstra tilbehør. 

RELICON sikrer pålitelige forbindelser mellom

  • Dagens behov og morgendagens muligheter
  • Virksomheters mål og miljø
  • Effektiv produksjon og optimalt bruk


 

Standard kabelskjøt med gel for kjapp og enkel skjøting

RELICON Relifix gelskjøt

Relifix kabelskjøt applikasjon

Relifix kabelskjøt med gel benyttes når du skal kjapt og enkelt skjøte kabler og ledninger i eller over bakken, ved nedsenkning i vann eller i kanaler. Beskyttelsesskallet er produsert i giftfri slagfast polypropylen (PP) og både isolerer og forsegler kabelforbindelsene, uten behov for spesialverktøy. Relifix gelskjøt har en lang holdbarhet og tåler opp til 90°C.

Gelboksen tilfredsstiller DIN EN 50393/ DIN VDE 0278 standarden og passer utmerket til polymerkabler og ledninger i PVC, XLPE, PE og EPR. Relifix kommer med og uten konnektor og kan dermed benyttes som gjennomgangsskjøt eller avgreningsskjøt. Gelboksen leveres i ulike størrelser i sett med strips.

Gelskjøt uten konnektor
Gelskjøt med konnektor
 


 

Kabelskjøt med gel for tøffe forhold

RELICON Reliseal IP68 gelskjøt

Reliseal kabelskjøt med gel

Reliseal kabelskjøt med gel er designet for solid og pålitelig beskyttelse, isolering og forsegling av kabelskjøting under ekstreme forhold. Gel boksene oppfyller kravene i henhold til EN 60529:1991 med tetthetsgrad IP68 (vanntett ned til 10 meter) og integrert avlaster for maksimal beskyttelse. Reliseal gelskjøt leveres med konnektor og passer til blant annet PVC, PE, XLPE og EPR kabler.

Skjøteboksen benyttes til en rekke ulike applikasjoner, enten det gjelder lavspenningsapplikasjoner utendørs eller innendørs, og skjøting over eller under bakken. Reliseal gel boks fås i ulike størrelser og kommer i sett med konnektor, nippel og adapter for ulike diametre. 

Se produktoversikt her


 

Kabelskjøt med gel for små ledertverrsnitt

RELICON Relilight gelskjøt

Relilight kabelskjøt med gel applikasjon

Relilight kabelskjøt med gel er designet spesielt til bruk i belysningsinstallasjoner for å koble og avgrene små ledertverrsnitt. Relilight gelskjøt tetthetsgrad IP68 for ideell og pålitelig kobling og isolering av kabler og ledninger i trange rom, og under våte/ støvete forhold.  Relilight kabelskjøt med gel har lang holdbarhet, tåler fra -39 til +130°C og oppfyller kravene i henhold til EN 60998-2-1:2004. 

Skjøtene benyttes i lavspenningsapplikasjoner ute/ inne og i kanaler. Skjøten kan nedgraves under bakken og senkes i vann. Relilight gel boks kommer i sett med konnektor og adapter for strekkavlastning (eks. art nr. 435-01650). 

Se produktoversikt her


 

Gel til kabelskjøt

RELICON Religel silikongel

Religel silikongel

Religel silikongel leveres i 1-komponent pressgel eller 2-komponent gel bestående av grønn herder og transparent støpemasse som trygt og enkelt blandes sammen. Silikongelen kommer med målebeger for å enkelt kunne tilpasse mengden til enhver applikasjon. Religel oppfyller tetthetsgrad IP68 og sikrer utmerket isolering, kjemisk resistens og fuktbeskyttelse. Gelen kan fylles i kabelskjøter og i koblingsbokser til de fleste lavspenningsapplikasjoner.

Silikongel 10L
Silikongel 1L
Pressgel

RELICON Religel 2-komponent gel uten silikon

Religel uten silikon

For applikasjoner der det ikke kan benyttes silikon, eller der det stilles krav til ekstra saltvannresistens, tilbyr vi RELICON KH 100 2-komponent transparent gel uten giftige stoffer basert på hydrokarbonharpikser.

KH 100 leveres i 250 ml patroner og passer i kabelskjøter og i koblingsbokser til lavspenningsapplikasjoner i fuktige omgivelser, og installasjoner i og over bakken. Gelen gir meget god isolasjon og fuktbeskyttelse, og er enkel å fjerne.

Les mer her

 


 

Andre spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på. Kontakt oss her


 


Update: 23/09/2023 © HellermannTyton 2023
© HellermannTyton 2023 (v4.222.2) | Update: 23/09/2023 | Personverninnstillinger
Grossister Kontakt