16/10/2021

kabelskjøter med gel fra HellermannTyton, for pålitelige kabelforbindelser.

RELICON kabelskjøter med gel: enkel og tidsbesparende løsning

Gel Filled Cable Joints

RELICON kabelskjøter med gel benyttes der kabelforbindelser er nedgravet eller senket i vann. De er eksponert for stresspåvirkninger hvor den herdede tokomponent massen sikrer langtidsholdbar mekanisk beskyttelse mot eksterne påvirkninger. RELICON gelskjøter er pålitelige ved nedgraving. De beskytter mot termisk stress, fukt og støv. De er resistente ovenfor miljøpåvirkninger og er økologisk sikre. RELICON leverer polyuretan (PUR) gelskjøter til generellt bruk i de fleste applikasjoner. Epoxy (EP) gelskjøter fås til kjemisk- samt oljeproduserende industrier.

 

RELICON gel teknologi byr på mange fordeler. Kabelskjøt med gel er rask og enkel å installere. Støpeskallet er produsert i slagfast PP og har integrert hengsel. 

RELICON kabelskjøter med gel er temperaturresistente opp til 90 °C  og kan lagres i ubegrenset tid når emballasjen er uåpnet. RELICON kabelskjøter med gel benyttes til rette gjennomføringsskjøter eller til avgreningsskjøter. Derfor leverer HellermannTyton et stor utvalg for å dekke kravene for alle vanlige ledertverrsnitt. De imøtekommer også Europeiske  DIN EN 50393 (DIN VDE 0278) og DIN EN 60695-2-11 standarder

RELICON kabelskjøter med gel for ekstreme forhold!

Relifix kabelskjøter med gel

Relifix Kabelganitur

RELICON Relifix kabelskjøter med gel byr på mange fordeler. De er raske og enkle å montere. ytterskallet er forsynt med et foliehengsel og er produsert i tykkvegget og kraftig slagfast polypropylen. (PP). RELICON gel'en isolerer og forsegler hele skjøten når den er stengt. Anvhengig av konnektoren kan Relifix benyttes som gjennomgangs- eller avgreningsskjøt. Den er velegnet til skjøting av polymerkabler og ledninger i PVC, XLPE, PE, EPR, etcc. Bruksområde: I lavspenningsnett som rett skjøt og avgreningsskjøt. Benyttes over og under bakken, nedgravet eller nedsenket i vann, eller i kanaler. Se applikasjonsvideo her

Reliseal kabelskjøter med gel

Reliseal Kabelganitur

Reliseal gel kabelskjøter er de robuste produktene for de mest krevende oppgaver. De er universalskjøter med tetthetsklasse IP68, og består av et hardt ytterskall i polypropylen (PP) fyllt med gel. Benyttes under de mest ekstreme forhold både over og under bakken. Kan benyttes til kabler og ledninger av PVC, XLPE, PE, EPR etc. Reliseal imøtekommer de høyeste krav til installasjoner og gir mekanisk beskyttelse, isolering og forsegling i en operasjon. Montøren sparer tid og spesialverktøy er ikke nødvendig.
Se applikasjonsvideo her Bruksområder: lavspennings kabelskjøt for utendørs- og innendørs applikasjoner, over eller under jord.

Relilight gel kabelskjøter

Relilight Kabelgarnitur

Relilight gel kabelskjøter er designet til lysinstallasjon og spesiellt til LED installasjoner. De er testet og godkjent iht. DIN EN 60998-2-1: 2004 og har beskyttelsesklasse IP 68. Støpeformene er dessuten flammehemmende. Avhengig av konnektoren kan Relilight benyttes som gjennomgangsskjøt eller avgreningsskjøt. Den kan benyttes til kabler og ledninger med isolasjon av PVC, XLPE, PE og EPR. Den silikonbaserte gel‘en gir isolering, forsegling og mekanisk beskyttelse. Dessuten reduseres tidsbruken ved montering. Bruksområde: I lavspenningsinstallasjoner både utendørs og innendørs, samt i kanaler. Den kan også graves ned eller nedsenkes i vann. Applikasjonsvideo her

Religel 2-komponent silikon gel

Religel

RELICON Religel RELICON Religel er en elastisk, transparent to-komponent silikon gel som leveres i praktiske transparente flasker eller dunker. Meget godt egnet til fylling av koblingsbokser i lavspenningsinstallasjoner. Etter herding gir RELICON Religel fremragende beskyttelse mot fukt og kjemikalier og har
samtidig gode isolerende egenskaper. Bruksområder: isolering og fuktbeskyttelse i lavspenningsinstallasjoner, og er særdeles velegnetfor isolering av kabler og fylling av koblingsbokser.

2-komponent gel RELICON KH 67

RELICON KH 67

RELICON KH 67 er en transparent saltvannsresistent fleksibel tokomponent gel, basert på harpiks. Den er meget godt egnet til åfylle koblingsbokser i lavspenningsapplikasjoner som skal plasseres i fuktige miljøer eller under bakken. Etter herding karakteriseres RELICON KH 67 av utmerket montstandskraft mot fukt, og meget gode isolasjonsegenskaper. Bruksområder: Elektrisk isolasjon og fuktbesktytelse i lavspenningsinstallasjoner. Spesiellt godt egnet for å fylle koblingsbokser.

2-komponent gel RELICON KH 100

RELICON KH 100

RELICON KH 100  er en transparent saltvannsresistent fleksibel to-komponent gel, som kan fjernes. Den er basert på harpiks, og leveres i standard patroner. Den er meget godt egnet til å fylle koblingsbokser i lavspenningsapplikasjoner som skal plasseres i fuktige miljøer eller under bakken. Etter herding karakteriseres RELICON KH100 av utmerket motstandskraft mot fukt, og meget gode isolerende egenskaper. Bruksområder: Elektrisk isolasjon og fuktbeskyttelse i lavspenningsinstallasjoner. Spesiellt godt egnet for å fylle koblingsbokser.

De optimale kabelskjøtene med gel for dine applikasjoner!

Relifix Familie

Kabelskjøter med gel, rette og avgreningsskjøter. 
produktdetaljer, varnr. etc her:
Relifix

El.nr. 11 709 18   Relifix V31.5

El.nr. 11 709 19   Relifix V56

El.nr. 11 709 20   Relifix V516

El.nr. 11 709 21   Relifix V525

 

2-komponent saltvannsresistent gel, RELICON KH 100

Religel

Hold kontakt med oss!


Update: 02/10/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.155) | Update: 02/10/2021