17/05/2022
pictogram

Forsvarsindustri: Robuste og holdbare kabelløsninger

Produkter av høyeste kvalitet til forsvarsindustrien


Kabelløsninger til forsvarsindustri Kabelløsninger til forsvarsindustri


Våre kabelløsninger gjør det enkelt og sikkert for serviceteknikeren å installere, feste, beskytte og merke kabler og ledninger i forsvarsindustrien. Robust og holdbart - på land, i lufta og på havet - vårt produktsortiment for forsvarsindustrien er godkjent ihht. militære standarder og designet for alle forhold, som høye vibrasjoner, ekstreme temperaturer, hardt og skiftende vær, flamme, kjemikaler og saltvann, for å nevne noe.
 

Produktoversikt til forsvarsindustrien

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se en liste over våre produkter, eller bla videre nedover for mer informasjon på utvalgte produkter.

Produktutvikling og sertifikater

Forsvarsindustri produktutvikling

Egnet for enhver problemstilling

Med over 80 års erfaring i feltet har vi blitt en respektert utviklingspartner for forsvarsindustrien rundt om i verden. Hvor hen du er i verden, er vi ikke langt unna for å hjelpe deg med dine prosjekter: Enten du er på utkikk etter kjemikalie- og korrosjonsbestandige produkter eller kabelløsninger som tåler ekstreme temperaturer.

Vi gjort tusenvis av tester på våre produktløsninger for at de skal kunne passe ethvert behov. Se flere av våre tester og produktvideoer i vårt mediasenter. Og hvis vi ikke allerede har løsningen du er ute etter, vil vi gjerne utvikle den sammen med deg! Kontakt oss for mer informasjon!

Sertifikater forsvarsindustri

Sertifikater og standarder

Alle våre produkter til forsvarsindustrien er testet i henhold til VG, MIL (SAE) og DEF spesifikasjonene for konstruksjon av militære kjøretøy og kommunikasjonsutstyr. Se våre sertifikater her

Kabelløsninger til spesialkjøretøy, utvalgte produkter

Kabelløsninger til spesialkjøretøy i forsvarsindustri

Et suksessfullt oppdrag krever riktig utstyr

Militære oppdrag og kjøretøy er ofte utsatt for røft terreng, hyppig eksponering av sand, gjørme, vann, vibrasjon, sjokk, kjemikalier og ekstreme temperaturer, og sjansen for korrosjon og ledningssvikt er høy hvis man ikke benytter de riktige løsningene.

Vi vet hvor viktig det er med god kabelhåndtering for et suksessfullt oppdrag og for sikkerheten blant personalet, og leverer solide kabelløsninger til forskjellige spesialkjøretøy i forsvarsindustrien.

Helashrink rettvinklet krympeformgods

HelaShrink krympeformgods til spesialkjøretøy i forsvarsindustrien

Helashrink rettvinklet krympeformgods med lim forhindrer korrosjon og strekkavlasting på kabler, og holder kabelbuntene organisert og sikkert på plass. Krympeformgodsene gir en miljøforseglet tetning og passer utmerket til kabelsystemer som skal kobles til sirkulære adaptere.

Se produktoversikt her

Ratchet P-Clamp kabelklemmer

Ratchet P-Clamp kabelklemmer til forsvarsindustri

Ratchet P-Clamp kabelklemmer har et unikt og brukervennlig design som gjør det enkelt for installatøren å både feste kabler sikkert på plass og åpne de opp igjen for ettermontering. P-Clamp lukkes enkelt for hånd og kan åpnes igjen med en skrutrekker.

Kabelklemmenes robuste konstruksjon og materiale gjør de perfekt for heavy duty applikasjoner både innendørs og utendørs.

Se produktoversikt her

 

 

 

 

Kabelløsninger til militærfly, utvalgte produkter

Kabelløsninger til militfærfly

Når hver minste detalj gjelder

Med ekstreme temperaturer og høy mekanisk stress over lengre perioder, er det betryggende å vite at kabelløsningene ombord er testet og godkjent for enhver utfordring.

Vi har jobbet sammen med den europeiske luftfartsindustrien i en årrekke og vet hva som kreves for å sikre kabelløsningene i et militærfly best mulig, både med tanke på vektreduksjon og det å kunne tåle store temperaturskiftninger. Flere av våre lavvekts løsninger er for eksempel produsert med termoplastisk materiale som beskytter utmerket mot høye temperaturer.

PEEK strips

PEEK strips til militærfly

Våre PEEK strips tåler temperaturer fra -55°C og opp til +240°C. De beskytter mot gammastråling, kjemikalier og syrer. Stripsene kommer med utvendige og innvendige riller og er designet for å minimere risikoen for kabelskader.

Se produktoversikt her

P-klips

P-klemmer til forsvarsindustri

Tradisjonelle p-klips er ideelt for permanent feste av rør og kabelbunter. Våre P-klips i aluminium beskytter mot de røffeste forhold og kan leveres med kloroprenbelegg for ekstra vibrasjonsbeskyttelse, lydreduksjon og elektrisk isolasjon

Se produktoversikt her

 

 

 

 

 

Kabelløsninger til marinefartøy, utvalgte produkter

Kabelløsninger til marinefartøy

Sikkerhet ombord

Saltvann og standard kabelløsninger passer sjeldent sammen. Våre produkter til forsvarsindustrien er derfor testet for en rekke marinefartøy og tåler blant annet saltvann, korrosjon og hyppige vibrasjoner.

Vi har levert løsninger til skipsbygging i flere tiår og mye har endret seg siden vi først startet. Vi har endret materialet og tilpasset produktene etter en rekke ulike sikkerhetstiltak for at våre kabelløsninger skal være best rustet for havets utfordringer.

M-BOSS stålmerker

M-BOSS stålmerker til marinefartøy

M-BOSS stålmerker er designet for ekstreme forhold. De rustfrie merkene tåler røff rengjøring av stålbørster og høytrykkstråling med vann, og forblir synlige også ved eksponering og fjerning av maling, fett, olje og smuss. M-BOSS merker passer utmerket med vår M-BOSS stålmerkemaskin

Se produktoversikt her

LTS kabelbeskyttelse

LTS kabelbeskyttelse til marinefartøy

LTS vanntett kabelbeskyttelse kombinert med LTS nipler gir tetningsgrad IP68 og IP69k. LTS beskyttelser gir høy trykkfasthet, strekkfasthet og slagfasthet. Den glatte ytterkanten er fullstendig vanntett og beskytter mot væsker, olje og fett.

Se produktoversikt her

 

 

 

 

 

Kabelløsninger til kommunikasjonsnettverk, utvalgte produkter

Kabelløsninger til kommunikasjonsnettverk

For sensitive og utsatte nettverkskabler

Kommunikasjonsnettverket er alltid et kritisk og viktig punkt, spesielt under militære oppdrag, enten det er i mobile enheter eller nettverk som er utsatt for hardt vær. Vi har vært med på mange ulike forsvarsprosjekter gjennom tidene og har utviklet kvalitetsløsninger for festing, isolering, beskyttelse og identifisering av kabler og signaler i kommunikasjonsnettverk til ulike militæroppdrag.

 

Helagaine HEGEMIP-V kabelstrømpe

Helagain HEGEMIP flettet stålstrømpe til beskyttelse av sensitive kabler i forsvarsindustrien

Den VG-godkjente Helagaine HEGEMIP-VG flettet kabelstrømpe i stål er designet for å beskytte sensitive kabler i forsvarsindustrien. Den fleksible og ekspanderende kabelstrømpen gir utmerket elektromagnetisk beskyttelse og svært god slitestyrke.

Se produktoversikt her

Tynnvegget krympeslange

Tynnvegget krympeslange til beskyttelse av sensitive kabler i forsvarsindustrien

Tynnvegget krympeslange benyttes for elektrisk og mekanisk beskyttelse av forskjellige typer kabler og ledninger. Våre tynnveggede krympeslanger i polyolefin materiale krympes raskt og effektivt, og er et populært valg også for kabelmerking og identifisering av kabler i forsvarsindustrien.

Se produktoversikt her

 

 

 

 

 

 

Nedlastningsmateriell til forsvarsindustri


Update: 14/05/2022 © HellermannTyton 2022
© HellermannTyton 2022 (v4.172.2) | Update: 14/05/2022