23/04/2024
pictogram

Forsvarsindustri: Robuste og holdbare kabelløsninger

Produkter av høyeste kvalitet til forsvarsindustrien


Kabelløsninger til forsvarsindustri Kabelløsninger til forsvarsindustri


Våre kabelløsninger gjør det enkelt og sikkert for serviceteknikeren å installere, feste, beskytte og merke kabler og ledninger. Robust og holdbart - på land, i lufta og på havet - vårt produktsortiment for forsvarsindustrien er godkjent ihht. militære standarder som bl. a. VG, MIL (SAE) og DEF spesifikasjonene for konstruksjon av militære kjøretøy og kommunikasjonsutstyr.

Våre kabelløsninger er designet for å tåle de mest ekstreme forhold og som er utsatt for hyppige vibrasjoner, ekstreme temperaturer, hardt og skiftende vær, flamme, kjemikaler og saltvann, for å nevne noe. Med over 80 års erfaring i feltet har vi blitt en respektert utviklingspartner for forsvarsindustrien rundt om i verden. Hvor hen du er i verden, er vi ikke langt unna for å hjelpe deg med dine prosjekter.
 

Produktoversikt til forsvarsindustrien

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se en liste over våre produkter, eller bla videre nedover for mer informasjon på utvalgte produkter.

Kabelløsninger til spesialkjøretøy

Kabelløsninger til spesialkjøretøy i forsvarsindustri

Militære kjøretøy er ofte utsatt for røft terreng, hyppig eksponering av sand, gjørme, vann, vibrasjon, sjokk, kjemikalier og ekstreme temperaturer, og sjansen for korrosjon og ledningssvikt er høy hvis man ikke benytter de riktige løsningene. Vi vet hvor viktig det er med god kabelhåndtering for et suksessfullt oppdrag og for sikkerheten blant personalet, og leverer solide løsninger til ulike spesialkjøretøy i forsvarsindustrien.

Helashrink rettvinklet krympeformgods

HelaShrink krympeformgods til spesialkjøretøy i forsvarsindustrien

Helashrink rettvinklet krympeformgods med lim forhindrer korrosjon og strekkavlasting på kabler, og holder kabelbuntene organisert og sikkert på plass. Krympeformgodsene gir en miljøforseglet tetning og passer utmerket til kabelsystemer som skal kobles til sirkulære adaptere.

Se produktoversikt her

Ratchet P-Clamp kabelklemmer

Ratchet P-Clamp kabelklemmer til forsvarsindustri

Ratchet P-Clamp kabelklemmer har et unikt og brukervennlig design som gjør det enkelt for installatøren å feste kabler sikkert på plass, eller åpne de opp igjen for vedlikehold. P-Clamp lukkes enkelt for hånd og kan åpnes igjen med en skrutrekker. Klemmenes robuste konstruksjon og materiale gjør de perfekt for heavy duty applikasjoner både innendørs og utendørs.

Se produktoversikt her

Kabelløsninger til militærfly

Kabelløsninger til militfærfly

Med ekstreme temperaturer og mekanisk stress over lengre perioder, er det betryggende å vite at kabelløsningene ombord er testet og godkjent for enhver utfordring. Vi har jobbet sammen med den europeiske luftfartsindustrien i en årrekke og vet hva som kreves for å sikre kabelløsningene i et militærfly best mulig, både med tanke på vektreduksjon og det å kunne tåle store temperaturskiftninger. Flere av våre lavvekts løsninger er f. eks. produsert med termoplast som beskytter utmerket mot høye temperaturer.

PEEK strips

PEEK strips til militærfly

Våre PEEK strips tåler temperaturer fra -55°C og opp til +240°C. De beskytter mot gammastråling, kjemikalier og syrer. Stripsene kommer med utvendige og innvendige riller og er designet for å minimere risikoen for kabelskader.

Se produktoversikt her

P-klips

P-klemmer til forsvarsindustri

Tradisjonelle p-klips er ideelt til å permanent feste rør og kabelbunter. Våre P-klips i aluminium beskytter mot de røffeste forhold og kan leveres med kloroprenbelegg for ekstra vibrasjonsbeskyttelse, lydreduksjon og elektrisk isolasjon. 

Se produktoversikt her

Kabelløsninger til marinefartøy

Kabelløsninger til marinefartøy

Saltvann og standard kabelløsninger passer sjeldent sammen. Våre produkter til forsvarsindustrien er derfor testet til bruk på marinefartøy og tåler bl. a. saltvann, korrosjon og hyppige vibrasjoner. Vi har levert løsninger til skipsbygging i flere tiår og mye har endret seg siden vi først startet. Vi har endret materialet og tilpasset produktene etter en rekke ulike sikkerhetstiltak for at våre kabelløsninger skal være best rustet for havets utfordringer.

M-BOSS stålmerker

M-BOSS stålmerker til marinefartøy

M-BOSS stålmerker er designet for ekstreme forhold. De rustfrie merkene tåler røff rengjøring av stålbørster og høytrykkstråling med vann, og forblir synlige også ved eksponering og fjerning av maling, fett, olje og smuss. M-BOSS merker passer utmerket med vår M-BOSS stålmerkemaskin

Se produktoversikt her

LTS kabelbeskyttelse

LTS kabelbeskyttelse til marinefartøy

LTS vanntett kabelbeskyttelse kombinert med LTS nipler gir tetthetsgrad IP68 og IP69k. LTS beskyttelser gir høy trykkfasthet, strekkfasthet og slagfasthet. Den glatte ytterkanten er fullstendig vanntett og beskytter mot væsker, olje og fett.

Se produktoversikt her

Kabelløsninger til kommunikasjonsnettverk

Kabelløsninger til kommunikasjonsnettverk

Kommunikasjonsnettverk er et kritisk og sentralt punkt, spesielt under militære oppdrag, enten det er i mobile enheter eller nettverk som er utsatt for tøffe værforhold. Vi har vært med på mange ulike forsvarsprosjekter gjennom tidene og har utviklet kvalitetsløsninger for festing, isolering, beskyttelse og identifisering av kabler og signaler i kommunikasjonsnettverk til ulike militæroppdrag.

Helagaine HEGEMIP-V kabelstrømpe

Helagain HEGEMIP flettet stålstrømpe til beskyttelse av sensitive kabler i forsvarsindustrien

Den VG-godkjente Helagaine HEGEMIP-VG flettede kabelstrømper i stål er designet for å beskytte sensitive kabler i forsvarsindustrien. Den fleksible og ekspanderende kabelstrømpen gir utmerket elektromagnetisk beskyttelse og svært god slitestyrke.

Se produktoversikt her

Tynnvegget krympeslange

Tynnvegget krympeslange til beskyttelse av sensitive kabler i forsvarsindustrien

Tynnvegget krympeslange benyttes for elektrisk og mekanisk beskyttelse av forskjellige typer kabler og ledninger. Våre tynnveggede krympeslanger i polyolefin materiale krympes raskt og effektivt, og er et populært valg også for kabelmerking og identifisering av kabler i forsvarsindustrien.

Se produktoversikt her


 

Andre spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på. Kontakt oss her

 

Nedlastningsmateriell til forsvarsindustri