26/01/2022

Løsninger for dine behov

HellermannTyton er en global produsent av kvalitetsprodukter innen bunting, festing, merking, føring, beskyttelse og kobling av kabler, ledninger, slanger og rør med tilhørende komponenter. For våre kunder utvikler vi løsninger som sparer installasjons- og komponentkostnader, og forbedrer kvaliteten på sluttprodukter innen disse markedsområdene:

pictogram Elektrogrossister

HelaTape hos grossist
Norge er et langstrakt land med store avstander, og derfor er det viktig at våre produkter både er tilgjengelige i og utenfor storbyene. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi jobber med elektrogrossister, og få tilgang til relevante sider.

Les mer her

pictogram Elektroinstallasjon

elektroinstallasjon applikasjonsbilde
Elektroinstallasjoner krever profesjonell og dyktig ekspertise blant installatører og leverandører av produkter og løsninger. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi jobber med elektroinstallasjoner, og få tilgang til relevante sider.

Les mer her

pictogram Tavlebygging

Tavlebygging
Mer plass gir mer effektiv tavlebygging. Vi har produktene som hjelper deg med å skape mer plassbesparende og oversiktlige tavler. På denne siden kan du lese mer om våre løsninger og tips til tavlebyggeren.

Les mer her

pictogram Jernbanesektoren

Jernbanesektoren
Fra kabelmerking av rullende materiell til infrastrukturprodukter for bygging og vedlikehold: Sertifiserte løsninger for dine installasjoner. På denne siden kan du lese mer om våre produkter til jernbanesektoren.

Les mer her

pictogram Offshore

Offshore oppbygging til storm, fotograf Clyde Thomas
Offshoreindustrien er spesielt utsatt for ekstreme forhold. Produkter og løsninger som skal benyttes på en oljeplattform eller lignende, bør derfor være egnet til bruk under røffe og utsatte miljøer. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi jobber med Offshore industrien.

Les mer her

pictogram Skipsbygging

Kabelføringsløsninger for skipsbygging
Sikkerheten ombord på et skip er alltid viktig, derfor er det kanskje ikke så rart at produktene og løsningene som benyttes til skipsbygging må kunne tilfredsstille de høyeste kvalitets- og sikkerhetskrav. På denne siden kan du lese mer om våre sertifiserte kabelføringsløsninger til skipsbygging.

Les mer her

pictogram Næringsmiddelindustri

MCT serie
Næringsmiddelindustrien krever sporbare produkter som kan tilfredsstille de strengeste kvalitetskrav. Sporbare buntebånd og kabelbeskyttelser, PVC- slanger som er enkle å rengjøre og rustfrie merkeskilt er noen eksempler på det vi leverer til næringsmiddelindustrien.

Les mer her

pictogram Vindkraft

Vindturbiner og vindparker er utsatt for røffe værforhold og for å unngå for mye service- og vedlikeholdskostnader, er det viktig at kabelløsningene kan tåle tøffe miljøer over lengre perioder. På denne siden kan du lese mer om det vi leverer til vindkraftverk.

Les mer her

pictogram Solkraft

Kabelløsninger til solkraft
Med stadig økende konkurranse og etterspørsel på solenergi, har det blitt desto viktigere at utstyret som brukes ikke bare tåler varierende vær og intensiv UV-eksponering, men også at de er mest mulig lønnsomme og kostnadsbesparende. På denne siden kan du lese mer om våre kabelløsninger til solkraftverk.

Les mer her

pictogram Hvitevarer med plassbesparende kabelløsninger og kabelutstyr

Hvitevarer
Hvitevarebransjen er under konstant endring med nye krav og sertifiseringer som må opprettholdes, både med tanke på sikkerhet men også plassbesparende forutsetninger. På denne siden kan du lese mer om våre kabelløsninger til hvitevarebransjen.

Les mer her

pictogram Forsvarsindustri med robuste og holdbare kabelløsninger

Forsvarsindustri introbilde
Forsvarsindustrien krever utstyr av høyeste kvalitet og som er testet og godkjent for bruk under ekstreme forhold på land, i lufta og på skjøen. På denne siden kan du lese mer om våre kabelløsninger til forsvarsindustrien.

Les mer her

pictogram Landbruks- og anleggskjøretøy

Landbruks- og anleggskjøretøy
Landbruks- og anleggsindustrien er kjent for tøffe forhold, og det er viktig at produkter og løsninger som benyttes på maskineri og kjøretøy tåler hardt bruk og slitasje ute i naturen. På denne siden kan du lese mer om våre kabelløsninger til landbruks- og anleggskjøretøy.

Les mer her

pictogram Luftfartsindustri

Luftfartsindustri
I luftfartsindustrien er vekten og kvaliteten på alle tilhørende komponenter alfa og omega. På denne siden kan du lese mer om våre solide kabelløsninger i lavvekt til luftfartsindustrien.

Les mer her

pictogram Bilindustri

Bilindustri intro
Bilindustrien endrer seg kontinuerlig med nye sikkerhetstiltak og økende behov for vektreduksjon og kjappere produksjonstid av spesialløsninger. På denne siden kan du lese mer om det vi leverer til bilindustrien.

Les mer her

pictogram HellermannTyton Standards Overview

Hold kontakt med oss!


Update: 22/01/2022 © HellermannTyton 2022
© HellermannTyton 2022 (v4.163.1) | Update: 22/01/2022