16/10/2021
pictogram

Vindturbiner: Reduser tid og kostnader på vedlikehold. Våre kabelføringsløsninger gir holdbarhet.

Sikre effektiviteten i vindturbiner.
Vi har  skreddersydde systemer for kabelføring.

HellermannTyton er spesialist på kabelføringsløsninger som lar permanent belastede systemer i vindturbiner arbeide betydelig mer effektivt. Holdbarhet under ekstreme forhold er stikkordet. Enten det dreier seg om små vindturbiner eller offshore vindparker, kjenner vi kravene svært godt etter mer enn ti års engasjement i bransjen. Selv for montering i ettertid i eksisterende vindparker kan vi tilby den best egnede kabelføringen.

Her finner du vår kompetansebrosjyre for dette markedet (engelsk)

Fordeler for vindturbiner: Betydelig bedre lønnsomhet som følge av mindre servicekostnader og vedlikehold.
 

 

Hva gjør kabelføringsløsninger fra HellermannTyton så egnet for vindturbiner?

Vår høye rådgivningskompetanse og den personlige støtten samt skreddersydde produkter. Vi har levert produkter til vindturbinder og vindkraft i mer enn 10 år. Som en av de ledende leverandørene av smarte kabelføringsløsninger konsentrerer vi oss på løsninger som kan bygges inn og skreddersys i dine systemer. Dette gjelder fremfor alt holdbarhet.

Bare de beste råstoffer finner veien inn i produksjonen, og strenge kvalitetskontroller sørger for pålitelige produkter.

Vårt globale nettverk av produktutviklere muliggjør kjernekompetanse fra de mest forskjellige områder for utvikling av nye løsninger. Et  ekspertteam er tilgjengelig for deg – med kompetanse innen fornybar energi og spesielt innen vindkraft. Dette gjør oss til en pålitelig partner for planlegging og installasjon av ledningssystemer i vindturbiner.

 

Robust kabelbeskyttelse, smarte merkeløsninger, innovativ datanettverksteknikk, stabile festesystemer og monteringsverktøy for kostnadsbesparende installasjon av våre kabelføringsløsninger utgjør vår omfattende produktpakke.

 

 

 

Innovasjon er ofte et slagord. For oss er det en livsstil.

Vi observerer og analyserer markedet hele tiden. Nye krav krever nye materialer og egne veier for å omsettes til individuelle løsninger. Vindenergien følger den tekniske utviklingen, og konkurransen er tøff. På denne måten omgjøres resultatene av våre analyser av markedet og konkurransen til videreutvikling av våre produkter. For deg betyr dette: Ca. 20 000 HellermannTyton-produkter er så teknologisk aktuelle at de setter ny standard i hele verden. Byggingen av vindturbiner er også i sikre hender når det kommer til kabelbeskyttelse.

Individuelle løsninger gjør hver kunde unik.

I samarbeidet nært med våre kunder: lytter, analyserer, og snakker sammen. Dette er de viktigste instrumentene når vi utvikler nye konsepter for kabelføring. Bare stabil drift av vindturbinene og nøytrale vedlikeholdskostnader kan opprettholde den høye effektiviteten som vindkraftverk måles etter. Derfor er det viktig at vi kjenner kravene godt. For hver relevant komponent vurderes det hvordan vi kan levere høyest produktkvalitet. Våre utfordringer ligger i de ekstreme forholdene for kulde, varme, snø og fuktighet, eller også saltholdige omgivelser i offshore-vindparker hvor en vindturbin må generere strøm hele året. Det er logisk at vi her bare kan skape det avgjørende forspranget ved tett samarbeid med våre kunder.

 

 

 

Vindturbiner styres av ett prinsipp: Energikostnad.

Vårt tilbud av produkter for kabelinstallasjoner i  vindturbiner er svært allsidig, slik som vindkraftens spesielle krav. Vi analyserer teknikken, og fremstiller den bruksklar for bedre sikkerhet og effektivitet. Til slutt er fordelene bedre lønnsomhet fordi våre produkter reduserer installasjonstid og vedlikeholdskostnader på avgjørende steder. Vi tenker alltid ett skritt videre, og planlegger helhetlige løsninger. Redusert skade på kabler takket være HellermannTyton-kabelbeskyttelse minsker faren for kortslutninger betydelig. Materialets holdbarhet gjør det mulig å spare betydelige service- og vedlikeholdskostnader ikke bare i offshore-vindparker, men også på små vindturbiner. Dermed øker effektiviteten for hver enkel enhet.

 

HellermannTyton er lokalt tilgjengelig for deg med sine 39 selskaper på alle fem kontinenter. Innen området fornybar energi tilbyr vi et mangfold av innovative produkter – selv for montering i etterkant og  i vanskelig tilgjengelige systemer.

 

 

Kostnadsreduksjon med nøyaktig tilpassede løsninger.
Om vi ikke allerede har det, så utvikler vi det.

Hos HellermannTyton er du en del av målet: Vi leverer svar på dine spesifikke spørsmål – og når vi utarbeider helt nye løsninger for deg, er dette like individuelt som de teknologiske kravene innen vindenergi. Spør oss! Vi setter stor pris på partnersamarbeidet!


Vårt tilgjengelige produktprogram er omfangsrikt, vår innovasjonsglede ubegrenset og hvert enkelt produkt utprøves i lang tid for høy grad av pålitelighet.

 

 


Selvlåsende og fleksibel: Helagaine Twist-In.

Der hvor drakrefter sliter og hvor kablene har en begrenset livslengde pga. slitasje, er løsningen Helagaine Twist-In. Den gir kablene effektiv beskyttelse mot slitasjeskader. Denne rivefaste, selvlåsende kabelbeskyttelsesslangen beskytter kabelisolasjonen og reduserer reparasjonshyppigheten betydelig

 


Helagaine Twist-In, den smarte løsningen for vindturbiner.

 

 

Effektiv beskyttelse i etterkant: Helahook for kabler og rør .

 

Helahook for vindturbinerReduser vedlikeholdsintervallene også for vindparker i drift. Med den robuste Helahook har vi utviklet en pålitelig kabelbeskyttelse som kan installeres svært enkelt i etterkant. Den spesielle elastisiteten er perfekt for bøyninger og forskjellige diametere. Monteringen er enkel, og serviceteknikeren kan når som helst åpne Helahook på nytt igjen.

 

Raskere ferdig, raskere koblet: med buntebånd i T- og X-serien.

T-serien fra HellermannTytonTid er penger, og det gjelder spesielt ved montering. Som resultat av vår kjernekompetanse er T- og X-serien to av de mest lønnsomme kabelføringsløsningene. Takket være enkel montering og stramming med  våre nøyaktig tilpassede monteringsverktøy (for eksempel Evo7) er en sterkt rasjonalisert installasjon mulig. Den spesielle formen for forenklet bunting gjør at arbeidet går raskt unna. Materialets holdbarhet hjelper med å redusere vedlikeholdskostnadene. Mer om T-serien her.

 

 

Ekstremt slitesterke og føringsstabile: SPF-spiralslanger.

SPF-spiralslangerVåre SPF-spiralslanger gir en helt spesiell beskyttelse på kabler og ledninger. De avrundende kantene og det tykkveggede materialet gir både høy mekanisk beskyttelse og føringsstabilitet. Disse spiralslangene er utprøvd i den petrokjemiske bransjen – hvor man verdsetter den svært gode oljebestandigheten – gir bedre lønnsomhet også innen vindkraft i form av mindre hyppig vedlikehold av kabelsystemene.

 

 

Anbefales spesielt for offshore-vindturbiner: krympeslange SA47-HT.

SA47-HT varmkrympeslangeDer hvor temperatursvingninger og fuktighet er normal belastning på materialene, beskytter HellermannTyton kabelsystemene dine med uvanlige mottiltak: Vår krympeslange SA47-HT har et spesiell termoplastisk innvendig lim med høy smeltetemperatur. Dermed byr SA47-HT ikke bare på korrosjonsbeskyttelse, men omslutter også kabelgodset stabilt og vanntett. På denne måten oppnås en ekstrent høy fuktbeskyttelse.

 

 

 

 

Varmkrympeslange SA47-HATKrympeslangene i produktfamilien SA47 gir så god korrosjonssikkerhet at også de høye kravene i bilbransjen oppfylles. Enda en grunn til å planlegge inn krympeslangene i vindturbiner.  

Ytterligere informasjon finner du her.

 

 

 

Hvilke produktfordeler drar du nytte av innen fornybar energi?

Kabelføringsløsningene som er gjennomtenkte helt ned til minste detalj og ytelsessterke monteringsverktøy har vært vår kjernekompetanse i flere tiår.


For vindturbiner har vi laget spesielle løsninger. For eksempel er vi kjent med innsatsen som kreves for å utføre reparasjoner og rutinevedlikehold i trange rom og vanskelig tilgjengelige steder. Det krever tid. Med svært fleksible kabelbeskyttelsesprodukter som alltid kan åpnes og lukkes igjen, reduseres serviceenhetene betydelig. Og når det er behov for å installere en holdbar kabelbeskyttelse i en vindpark som allerede har eksistert i lang tid, gjør vi også det mulig.  Kostbar rivning av flere elementer er dermed ikke nødvendig.
 

 

Effektivitet kan måles. Mål lønnsomheten i våre tjenester.

Enten det dreier seg om en enkelt vindturbin eller om hele offshore-vindparker, er våre produkter laget slik at lønnsomheten ved anleggene dine opprettholdes eller økes. Det går langt forbi en optimert lynsikring eller effektiv beskyttelse av komplekse kabelbunter. Vi påtar oss også spesielle utfordringer. For eksempel den kritiske kabelføringen for følsomme sensorer i rotorblader som man trenger til reduksjon av støyutslipp. Bruk av denne og tallrike andre ingeniørtjenester fra oss øker holdbarheten på vindturbiner og er gull verdt.

 

I samarbeidet med oss blir også enda et aspekt ved lønnsomheten tydelig: Prosjektledelse og prosessflyt ved planlegging og montering av vindturbiner kan forenkles fordi du får alle produkter fra én leverandør hos HellermannTyton. Leveringsrekkefølgen kan reduseres til et minimalt mål som senker anskaffelseskostnadene, og dermed retter seg effektivt etter ressursoptimeringen din.

 

Takket være et svært tett nettverk av serviceorienterte filialer og kompetente distribusjonspartnere garanterer vi deg det samme nivået på tjenestene i hele verden. Vår kjente fleksibilitet, raske reaksjonstider og raske leveranser gir deg hele planleggingssikkerheten som er så viktig innen fornybar energi.

 

 

Løsninger for kabelinstallasjoner. Og mer.

Vi vet hvor avgjørende vedvarende høy effektivitet for vindturbinene er. Også for tilstandsovervåkning har vi teknologiske løsninger som føyes inn nøyaktig tilpasset i nettverksinfrastrukturen i vindparken din. Det komplekse nettet av sensorenheter og andre overvåkningssystemer for hver enkelt vindturbin må til syvende sist garantere feilfri drift i form av en stabil signaloverføring og -behandling. En fiberoptisk kabel fører signalene med den nødvendige overføringshastigheten til et datasenter i kontrollsenteret. Ofte over lange avstander.

 

Teknikk for vindenergi. Og fremtiden er snart her.

HellermannTyton byr her på enestående produkter. Ved siden av smarte kabelføringsløsninger fører vi spesielle glassfiberkabler og spesielt utviklede tilkoblingsmoduler for kostnadsbesparende glassfibernettorganisering av anleggene. Produktene er utprøvd i praksis i mange år. Vi har mange forskjellige størrelser og utstyrsvarianter i utvalget slik at vi kan reagere med skreddersydde løsninger på dine individuelle behov. Glassfiberkablene er montert plassbesparende i systemisk monterbare moduler. Dermed er kabelinstallasjonen enkel og tidsbesparende, og en vellykket utbygning av kapasiteter er til enhver tid mulig. Du ser at fremtiden allerede er en del av HellermannTyton.

 

Spare mye tid. Med HellermannTyton er det mulig.

Ta vårt patenterte Cablelok-system: Her gjelder fremfor alt regelen om at "Tid er penger" for deg. I motsetning til vanlige krympeprosesser benyttes HellermannTyton Cablelok til holdbar og varig tetting av følsomme fiberoptikkhylser. Dermed kan installasjonstiden reduseres med inntil 90 prosent.
 

Vår innovasjon RapidNet følger konseptet med rask installasjon. Spesielt utviklede, forkonfeksjonerte punkt-til-punkt-forbindelser med fiberoptikk og nyeste kobberteknologier muliggjør minimale installasjonstider. Med dette modulære systemet ferdigstilles vindparkkontrollsenteret på kort tid. Du sparer ganske enkelt det aller mest verdifulle: tid.

 

Vi oppfyller kravene i en krevende verden: vindparken.

En vindpark med understasjon er som en organisme, og stiller høye krav til nettverksinfrastrukturen. For denne organismen må livsnødvendige tilstandsparametre registreres og overføres sensorisk. For eksempel registreringsdata for drev, drivkraftlinje og mekaniske belastninger på strukturen. Også rotorbladenes tilstand og effekt formidles. Innsamlinger av eksterne parametre som temperatur, vindhastighet og vindretning kommer i tillegg. Alle signaler må koordineres uten tap på veien til vindparkens kontrollsenter.

 

X-serien fra HellermannTytonBare materialer med lang levetid og en presis og stabil bearbeidelse av komponentene for kabelinstallasjonen kan her gi den nødvendige sikkerhetsstandarden slik at både strømforsyningen og fjernovervåkningen og fjernkontrollen av følsomme koblingsanlegg drives feilfritt og med lite vedlikehold.

 

 

 

 

Slitesterke komponenter for kabelinstallasjoner i vindturbiner:
Vi går et skritt videre der andre står stille.

For spesielt sterkt belastet feste: Heavy Duty-fester fra HellermannTytonTungt kabelgods krever spesielle løsninger. Våre Heavy Duty-deler, spesielt utviklede skrufester for buntebånd kan monteres inn i eksisterende skrueforbindelser. Dermed er enkelt å ta anleggsrette veier i kabelføringen, eller å bruke eksisterende skrubolter. Spesielt når det gjelder å sikre bæreevne.

Heavy Duty-delene, opprinnelig utviklet for tunge anleggsmaskiner for å holde kabler, ledninger og trykkslanger på plass under ekstreme forhold, er med sine enestående egenskaper  perfekte for vindturbiner.

 

 

HellermannTyton er annerledes. Slik som virksomheten din.

De fornybare energiers verden er spesiell. Vi holder den sammen med beskyttende kabelsystemer.

 

Kravene er like komplekse som de er allsidige. Vi har laget spesielle kabelføringsløsninger for vindturbiner med utgangspunkt i lidenskap for innovasjon og tjenesteytelse. Vi er i stand til å sette ut i live helt individuelle konsepter for deg, som global leverandør med 37 selskaper på fem kontinenter. Vi konsentrerer oss om ditt mål: lønnsom drift.

 

 

Energikostnad.  Vi har svaret på det store effektivitetsspørsmålet.

Vindturbinenes eksistensgrunnlag er deres høye effektivitet, og med hver optimering, for eksempel ved betydelig reduksjon av tid og vedlikeholdskostnader, vokser summen av effektive enheter. Vi går da gjerne nye veier, og utarbeider en skreddersydd beskyttelse for kritiske bruksområder.

Kabelføringsløsninger som gjør en forskjell.

Tunglastholdere - Heavy Duty-feste i bruk

Slik kom også vår gjennomtenkte produktserie med enestående Heavy Duty-deler i stand: Hvor det kreves solide festepunkter for ledninger og kabler på grunn av deres høye egenvekt i offshore-vindparker eller små vindturbiner, byr vi på spesielt kraftige tunglastholdere som du kan stole på.
 

HellermannTyton Heavy Duty-delene er også mulig å installere i eksisterende skrueforbindelser. Og ettersom vi vet at hvert minutt teller til vindturbinene er på nettet, kan Heavy Duty-deler monteres med høyt tiltrekkingsmoment.

 

 

Komfortabelt for teknikeren lokalt: Teknikeren kan sette skrueforbindelsene som vanlig. Og  lønnsomt for deg fordi teknikeren er raskere ferdig.

 

 

Alle vil redusere vedlikeholdsarbeidet. Vi gjør det mulig.

Forestill deg følgende situasjon: En ny vindpark står, og etter litt tid er det klart at bare en bedre kabelbeskyttelse minimerer brudd. Rivningen av enkelte elementer som er nødvendig for å komme til de kritiske punktene, er imidlertid kostbart. Vi kan også her bidra til effektivitet, med en spesiell kabelbeskyttelse som uten større innsats lar seg installere i etterkant på eksisterende anlegg. Våre ingeniører elsker slike utfordringer – og vi står for akkurat det. Og når vi tenker et skritt videre, er denne spesielle kabelbeskyttelsen laget slik at den kan legges på og tas av så mange ganger det er ønskelig. Dermed blir vedlikeholdstider kortere, og materialbruken reduseres.

 

 

 

Sikkerhet er når alle gjør det riktige. Spesielt ved service og vedlikehold.

Merkesystemene fra HellermannTyton bidrar til at serviceteknikeren kan "navigere" sikkert innen en kompleks kabel- og ledningsstruktur på alle steder. Og merkingen vår lar seg montere og legge opp med samme komfort og hurtighet. For eksempel TIPTAG: Disse merkeskiltene på rull er utviklet for permanent belastning under harde betingelser. Også ideelle for større diameter på ledninger for motorer, hydraulikkslanger eller kraftkabler. Naturligvis kan TIPTAG-merkeskilt også settes på i ettertid. For rask merking med samme motstandsdyktighet anbefaler vi våre selvlaminerende etiketter. Laget for sikker bruk under ekstreme forhold hvor temperatursvingninger og høy fuktighet er dagligdags. Her sørger et beskyttelseslaminat for at ytre påvirkninger ikke ødelegger merkingen din.

Og spesialetikettene lar seg ganske enkelt forsynes med påskrift med de fleste skrivere. Ved manuell bearbeidelse av kabler utføres merkingen med den selvlaminerende etiketten på et blunk. Her spares tid og ressurser. Og da står vi igjen med lønnsomheten.

 

Hurtighet lønner seg.  Merk med TT4000 termoskriver!

Utskriftssystem TT4000Krympeslanger merkes direkte, etiketter skrives enkelt og raskt ut: Termoskriveren TT4000 fra HellermannTyton klarer også større utskriftsmengder raskt og pålitelig. Robustheten og den lille størrelsen gjør den egnet til allsidig bruk.

 

 

 

 

 

 

 

Tag Print Pro-programvareRiktig programvare for merkingen din gjør deg uavhengig, og muliggjør rask produksjon av profesjonelle etiketter. Med Tagprint Pro skaper du din egen merking, og er utstyrt for høy produktivitet: Produser din egen profesjonelle merking. Merking av TipTag, krympeslange og etiketter er enkelt med Tagprint Pro.

 

 

 

 

 

 

Merking med etikettene 1204: Den kostnadsintensive materialbruken for de vanlige tidkrevende aluminiumskiltene bortfaller. De matte sølvfargede etikettene 1204 egner seg meget godt  til å produsere spesielle typeskilt for jevne og glatte flater, f.eks. kabinetter og koblingsskap. Met et stort utvalg av størrelser og formater er du svært fleksibel, og kan alltid lage individuelle løsninger. De selvklebende etikettene fra HellermannTyton er ideelle for kritiske underlag som lakk og plast. Den høye temperaturbestandigheten på inntil +150 °C muliggjør et svært bredt bruksområde for disse etikettene.

 

 

HellermannTyton viser veien.

Du ser at vi kan levere det riktige merkesystemet for ethvert brukermiljø. Rask, fleksibel påskrift av kablene for hånd, utskriftsbare krympeslanger eller industriell permanent merking. Med høy kvalitet og industrielle merkeløsninger er vi din pålitelige partner også på dette viktige området.

 

 

Du utvikler fremtidssikre teknologier.
Vi får deres indre til å fungere.

På hvilket punkt øker skreddersydd kabelføring effektiviteten til vindturbiner? Hvordan når systemene dine en varig kortslutningsreduksjon, og hvilke relevante punkter kan vi bidra med for bedre lønnsomhet? Opplev de viktigste trender og alt om innovasjoner innen kabelføringsløsninger.

 


 

 

Helagaine: anti-stress-programmet for torsjonskabler i vindturbiner.

Helahook for vindturbinerVindparker hører til hovedleverandørene av de fornybare energier i Tyskland ved siden av solcelleanlegg og vannkraftverk. Derfor stiller toppytelse og driftssikkerhet alltid høye krav til vindturbiner: En vanlig vindturbin leverer i dag som regel mellom 1,5 og 4 megawatt (MW), offshore-anlegg inntil 8 MW nominell effekt. Ettersom rotorblader brukes alltid i vinden for effektiv energigenerering, betyr det en enorm belastning på kablene.

Normalt utsettes kablene dermed for stadige vridninger i sløyfen. Dette kan føre til brudd på enkelte tråder hvis det brukes vanlige kabelstrømper til oppheng. For å unngå skader på kabelisolasjonene til nærliggende ledningskabler i vindturbinene. Les mer informasjon om dette i vår blogg.

 

Metallbånd for vindturbiner består kortslutningstest etter standard for kabelklemmer.

Elektriske kortslutninger frigjør en enorm ødeleggelseskraft. Risikoen for personskader og skader på omgivelsene på grunn av slyngende kabler er svært høy. Fremfor alt når en entrådet strømkabel legges i trefoil-formasjon.
 

Bruk av kabelklemmer er en vanlig variant for å feste lav- og mellomspenningskabler i elektriske industrianlegg, i skinnefartøy, i gruvedrift eller vindturbiner på åpent hav.
 

Les mer informasjon om dette i vår blogg.

 

 

Skaff de best egnede komponentene for vindturbiner ved hjelp av CAD-data.

Bildeskjermfoto fra CAD-system

Produsentene må holde kostnadene lavest mulig på produktene for å kunne overleve i den internasjonale konkurransen. Mange fremstiller dog komponentene selv, til tross for at passende deler mange ganger finnes på markedet til en bedre pris. Med gratis elektronisk klargjøring av CAD-dataene samt 3D-forhåndsvisning gjør HellermannTyton det mulig for ingeniørene å finne den riktige løsningen for deres konstruksjon på en enkel måte.
 

Les mer informasjon om dette i vår blogg.

 

 

 

Mye innovasjon for fornybar energi.

Vi er godt utstyrt. Hos HellermannTyton arbeider 3 800 kompetente medarbeidere globalt med  innovative kabelføringsløsninger. Vårt mål: Din økonomiske suksess. Vår metode. Ledningssystemene føres optimalt og sikkert gjennom anleggene. Skreddersydd produksjon, materialer med lang levetid og raske monteringsmuligheter gir en betydelig kostnadsreduksjon. Alt er avstemt i forhold til hverandre, og tid og kostnader ved vedlikehold reduseres dramatisk.

 

Alle vindturbiner har sine regler. Vi retter oss etter dem.

Når kundespesifikke krav bare tillater en individuell løsning, er vi den første du tar kontakt med: HellermannTyton er kjent for å utvikle skreddersydde produkter. Sammen med deg, fra konseptfasen til opplæring i bruk og videre. Bare slik kan nøyaktig tilpassede, bruksspesifikke teknologier som fører virksomheten din videre, utvikles av de beste ideene. Selv innen vindturbiner er påliteligheten til smådeler viktig. Energikostnad – dette er målestokken som gjelder i denne sektoren. Effektiviteten til anleggene har høyeste prioritet for planlegging og iverksetting.

 

Vi sier: Stillstand funker ikke!

Det er ikke enkelt å snakke om suksess. Men her gjør vi det. Fordi for HellermannTyton finnes det en formel som har preget selskapet i flere tiår som hovedregel: Unngå stillstand! Der hvor andre slutter, tar vi et skritt videre. Vi utvikler alltid revolusjonære produkter fra våre innovasjoner. Fordi vi vet: Når vindturbinene snurrer uten driftsstans - da har vi gjort alt riktig.

 

Utviklingskompetanse oppstår av engasjement.

Festesokkel PMB5 med kabelEt godt eksempel på at våre ingeniører og utviklere ikke bare lar tingene være som de er, er historien om festesokkelen PMB5. Opprinnelig bestod disse kabelholderne av fire komponenter. En metallbæreplate, en avstandsholder og en sokkel måtte hver gang skrus sammen med en skrue. Og dette tok tid. Deretter ble limet for feste påført. For våre utviklere var det høye tidsforbruket ved monteringen noe de ville rette på, og etter en tid la de frem de første utkastene for PMB5 på bordet.
 

 

 

Festesokkel PMB5

Da ble arbeidet systematisk og testet. Løsningen fra HellermannTyton: én enkelt komponent av spesiell, høyverdig plast. Svært rask å montere, fjærlett og korrosjonsfast.
 

 Bedre med tre fordeler i ett produkt enn på en av tre komponenter – typisk HellermannTyton. Ja, vi innrømmer det, og vi er litt stolte av dette.

Hold kontakt med oss!


Update: 02/10/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.155) | Update: 02/10/2021