26/01/2022
pictogram

Solkraft: Kvalitetsløsninger som sikrer en mer lønnsom drift

Holdbare produkter designet for solkraftverk


Solkraft med kabelløsninger fra HellermannTyton Solkraft med kabelløsninger fra HellermannTyton


Som en av de ledende produsentene av kabelinstallasjonsløsninger for solcelleanlegg er vi opptatt av våre kunders lønnsomhet. Vi er godt kjent med at det stor konkurranse på fornybar energi. Derfor er alle våre produkter rettet mot å forbedre effektiviteten, allerede når de er på ide-stadiet. 

Vår jobb er å øke din lønnsomhet og holde deg der. Vi er spesialister når det gjelder å føre kabelsystemer i solcelleanlegg så optimalt og robust at tid og kostnader på service reduseres betraktelig. Vårt arbeid bidrar til at strømmen fra sol-energi blir et pålitelig og konkurransedyktig produkt å kjøpe.

Solenergi er vår styrke. Vi er din pålitelige partner og leverer produkter som buntebånd, festesokler, merkesystemer og mer til solkraftverk.
 

Produktoversikt til solkraftverk

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se en liste over våre produkter, eller bla videre nedover for mer informasjon på utvalgte produkter.

Innovasjon og produktutvikling til solkraftverk

Kabelløsninger til solkraftverk på fjellområder

Nytenkning

Solenergibransjen er i stadig endring. Vårt verdenssamfunn forbruker stadig mer energi, innovasjonene kommer på rekke og rad, og bestemmelsene for kraftforsyning fra solkraftverk eller spesielle forsyningsmodeller endres hele tiden. Vi følger disse nøye, og sporer opp trender.

Ca. 12 000 ganger det globale primærenergiforbruket treffer jordens atmosfære som sol-energi i løpet av et år, og det som når jordoverflaten kan med dagens teknikk omgjøres til energi. Uavhengig hvilken teknologi for fornybar energi som benyttes i dag og i fremtiden, kan du være trygg på at vi leverer de mest solide og lønnsomme kabelinstallasjonsløsningene.

Innovative kabelløsninger til solkraftverk

Utvikling

Vi venter ikke på at en nyhet skal dukke opp ett eller annet sted, én eller annen gang. Nei, dette utvikler vi selv. Vi analyserer markedet og konkurrentene kontinuerlig, og setter disse kunnskapene ut i live.

Takket være et stort, verdensomspennende nettverk av eksperter og utviklere utarbeider vi stadig nye ideer hvor andre fortsatt går gamle veier.

Vårt mål er å skape produkter som kan generere kalkulerbar, lønnsom solenergi med svært lave vedlikeholdskostnader etter din forretningsmodell.

Strips PA11 testet for solkraftverk

Produkttesting

Før vi er tilfreds med et nytt produkt, må det gjennomgå omfattende tester. Produkter til solkraftverk som våre spesialbånd er testet i samarbeid med det anerkjente Fraunhofter-instituttet for solenergisystemer ISE. Testingen innebærer intensiv UV-strålingen som simuleres tre års værtæring utendørs. Les mer om testene fra Fraunhofer ISE her

I tillegg har vi satt våre buntebånd ute i ørkenen i 3 år. Den faktiske tæringen utendørs under de tøffeste forhold, som Negevørkenen kan by på, gir utvetydig klarhet.

Vi er så overbevist om at våre produkter holder mål at vi stiller disse til din disposisjon for testing! Kontakt oss for mer informasjon

Buntebånd til solkraftverk, utvalgte produkter

Strips testet og godkjent for solkraftverk

Skapt for å vare under intensiv UV-stråling

Mens mange andre konstruksjoner som regel må ettermonteres fordi de aldres raskt på grunn av direkte sollys, tilbyr vi produkter med ekstremt høy UV motstand som tåler det sterke sollyset.

Strips med PA11 materiale

PA11 strips skapt for solkraftverk

PA11 strips er laget med polyamid 11 materiale som er produsert fra fornybar lakserolje. Båndene er utviklet spesielt for solkraftverk, og testet og godkjent av Fraunhofter-instituttet for solenergisystemer ISE. 

Båndene benyttes til en rekke solcelleinstallasjoner, spesielt i områder som er utsatt for mye bevegelser og der stålstrips ikke er ideelt.

Se produktoversikt her

MBT stålbånd

MBT stålbånd til solkreftverk

Solkraft oppstår som regel under ekstreme forhold. For eksempel i ørkenklima. Det faktum at solenergianlegg og deres kabelsystemer utsettes for intensiv UV-belastning fra naturens side, gjør våre MBT-stålbånd til en sentral festeløsning for solcellepaneler.

Det rustfrie stålet motstår de høyeste temperaturer av permanent og direkte sollys. Dessuten er MBT-serien motstandsdyktig mot kjemikalier, og lar seg montere forbløffende raskt og sikkert, spesielt med vårt MK9SST monteringsverktøy

Se produktoversikt her

 

 

 

Se applikasjonsvideo av MBT stålbånd med MK9SST her:

Festesokler og festeelementer til solkraftverk, utvalgte produkter

Produkttesting av festesokler til solkraftverk

Designet for enhver applikasjon

Solcelleinstallasjoner krever spesielle festesokler som kan sikre kabelbunter kjapt og enkelt, enten det skal festes kabler langs flate panelkanter, eller om kablene skal kunne åpnes enkelt for vedlikehold uten behov for ekstra verktøy. Uansett hva festene skal brukes til har vi løsningen for deg.

EdgeClip kantklips

EdgeClip kantklisp til solcellepaneler

Edgeclip kantklips monteres raskt og enkelt uten behov for verktøy og kan redusere installasjonstiden betraktelig. EdgeClip settes på for hånd langs kantene på sokkelen eller modulrammen. Klipsene er utstyrt med fjærstål av høy kvalitet og dobbelt herding som motvirker selv høye trekkrefter.

Vår EdgeClip-serie er laget for kanttykkelse fra 1,0 til 6,0 mm, og er en svært rask og enkel festeløsning for solkraftverk i kombinasjon med våre strips.

Se produktoversikt her

EdgeClip MSC2 i rustfritt stål

EdgeClips MSC2 stålklips til solkraftverk

EdgeClip MSC2 klips kommer i korrosjonsbestandig rustfritt stål og biter seg fast slik at det er ikke nødvendig med hull. MSC2 stålfestene muliggjør en varig holdeytelse selv i ørkenklima eller i saltholdig luft. Ved hjelp av de innvendige avrundede kantene kan du raskt feste kablene uten risiko for å skade kabelisolasjonen.

EdgeClip MSC2 er spesielt utviklet for solcellepaneler, og sørger for stabil og sikker parallelføring av kabler.

Se produktoversikt her

Ratchet P-Clamp kabelfester

Ratchet P-Clamp kabelfeste til solcelleinstallasjoner

Ratchet P-Clamp kabelfester skiller seg ut for sitt allsidige, robuste design og holdbarhet – en ideell løsning for tunge applikasjoner innendørs og utendørs. Designet på kabelklemmene er skapt for å gjøre det enkelt å før- og ettermontere. 

P-Clamp lukkes for hånd og kan kjapt åpnes igjen med en flat skrutrekker. Klemmene kommer i fire forskjellige størrelser og er laget med UV-bestandige PA66 materiale, spesielt egnet for solcelleinstallsjoner. Stålplaten er også meget motstandsdyktig mot kjemikalier.

Se produktoversikt her

Merkeprodukter til solkraftverk, utvalgte produkter

TT431 til kabelmerking i solkraftverk

Tydelig kabelmerking for alle bruksområder

Solcellepaneler er utsatt for forskjellige værforhold året rundt, noe som også påvirker kabelmerkingen. For å unngå forblåste eller forvitrede merker leverer vi holdbare merker til solkraftverk som tåler sterk UV-eksponering.

TIPTAG PU kabelmerker for større kabelbunter

TIPTAG PU kabelmerking på solcellepaneler

TIPTAG PU UV-bestandige kabelmerker er med sitt fleksible PUR materialet egnet for ekstreme forhold og benyttes spesielt i solkraftverk der det er behov for å markere større kabelbunter. Merkene kommer ferdigkuttet i stigeform.

PU merkene kan enkelt benyttes til ettermontering for vedlikehold. Kabelmerkene passer utmerket til vår termoskriver TT431 og TTRC+ skrivefolie.

Se produktoversikt her

M-BOSS stålmerkesystem

M-BOSS stålmerker til solkraftverk

Vår M-BOSS merkemaskin for stålskinner preger og merker stålskilt/ merker raskt og for evig tidM-BOSS Compact stålskilt er allerede utprøvd med suksess i offshore-industrien med hensyn til ytelse og holdbarhet under ekstreme forhold, og er også et ideelt merkesystem for kabelmerking innen solkraftverk.

Se produktoversikt her

 

 

 

 

 

 

Nedlastningsmateriell til solkraftverk

Hold kontakt med oss!


Update: 22/01/2022 © HellermannTyton 2022
© HellermannTyton 2022 (v4.163.1) | Update: 22/01/2022