23/04/2024
pictogram

Bilindustri: Fleksible og sikre kabelløsninger

Sertifiserte produkter til bilindustrien


Kabelløsninger til bilindustrien Kabelløsninger til bilindustrien


HellermannTyton er en global og ledende leverandør av kabelløsninger til bilindustrien. Vi produserer og designer kvalitetsløsninger med enestående yteevne, og hjelper bilinstallatører med nødvendig utstyr til kabelinstallasjonen. Våre produkter finnes i alle typer kjøretøy og med over 40 års erfaring i fagfeltet kan vi garantere god service, tett samarbeid og kvalitetssikring av våre produkter.
 


 

Produktoversikt til bilindustri

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se en liste over våre produkter, eller bla videre nedover for mer informasjon på utvalgte produkter.

Utvalgte produkter til bilindustrien

EdgeClip kantklips

EdgeClip kantklips til bilindustri

EdgeClip kantklips er den ideelle løsningen når det ikke er mulig å bore hull eller ved høye temperaturer der det ikke er mulig å benytte limfester. EdgeClips monteres enkelt for hånd og gir et sikkert grep langs kanten. Klipsene passer utmerket til bunting og festing av kabler og ledninger i bilindustrien.

Les mer her

Ratchet P-Clamp kabelklemme

Ratchet P-Clamp kabelklemmer til bilindustrien

Ratchet P-Clamp åpningsbare klemmer benyttes ofte til å bunte og feste kabler og ledninger i blant annet bilindustrien. De fleksible klemmene låses sikkert igjen, tilsvarende fastmonterte klemmer, og kan enkelt åpnes igjen med en skrutrekker ved vedlikehold.

Les mer her

CPK hybrid automatisk buntebåndpistol

Autotool 2000 CPK hybrid monteringsverktøy til bilindustri

Autotool CPK hybridautomatisk buntebåndpistol benyttes til kabelføring av større volum kabelbunter i blant annet bilindustrien. Monteringsverktøyet sikrer en kjappere og mer effektiv installasjon med en variabel syklustid fra 0,65 til 1,0 sekunder. Programvaren som medfølger kan dokumentere bunteprosessen og eksportere lagret produktdata.

Les mer her

SA47 krympeslange med lim

SA47 medium og tykkvegget krympeslange til bilindustri

SA47 krympeslanger med lim kommer i tynnvegget og medium tykkvegget utgave og har krympeforhold 4:1. Krympeslangen beskytter utmerket mot fukt og korrosjon og væsker som blant annet bil olje.

Se produktoversikt her

HEGEMIP flettet kabelstrømpe

HEGEMIP kabelbeskyttelse til bilindustri

HEGEMIP flettet kabelstrømpe beskytter sensitive kabler og ledninger mot elektronisk stråling, og forhindrer forstyrrelser i elektroniske systemer, digitale koblinger eller bilelektronikk. I tillegg til elektromagnetisk beskyttelse, har kabelstrømpene utmerket slitestyrke og forhindrer knekk og skader på kabler, selv i vinkler på over 90°.

Se produktoversikt her

Produktutvikling og sertifisering til bilindustri

Innovasjon til bilindustri

Kostnadseffektivt

Når vi utvikler nye løsninger til bilindustrien har vi som mål å redusere utviklingstiden, redusere vekten og minimere antall deler og komponenter. Med direkte kontakt mellom våre designere og dine ingeniører spares det tid i utviklingsfasen. Ved å erstatte metall med plast uten å påvirke kvaliteten og yteevnen reduseres vekten betraktelig, og våre målrettede analyser gjør det enklere å velge riktig produkt, med riktige egenskaper, uten unødvendig ekstrautstyr og komponenter.

 

Produktutvikling til bilindustri

Skreddersydde løsninger

Sammen med våre eksperter og vårt utviklingsteam kan vi ta med vår globale erfaring ut i feltet blant våre lokale kunder. Vi følger nøye med på endringer og trender i markedet og ser blant annet at behovet for spesialløsninger i bilindustrien øker. Derfor består vårt produktsortiment består av en rekke ulike kabelløsninger og spesialløsninger - egnet for de aller fleste kjøretøy og applikasjoner.

Vi ser på helheten og leverer løsninger som tilfredsstiller de strengeste standarder. Materialvalg, vibrasjon, lydisolering, sklisikkerhet og forhindring av lekkasje er noen eksempler på det vi tester til bilindustrien.

Se våre sertifikater her


 

Andre spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på. Kontakt oss her


 

Nedlastningsmateriell til bilindustri