16/10/2021
pictogram

Kabelmerking i tavlebygging:
God oversikt og mer plass.

Kabelmerking: uunværlig i moderne i tavlebygging


Worker applies Heladuct Worker applies Heladuct


Kontroll og oversikt er spesielt viktig når det gjelder tavlebygging. Dersom kablene i kontrollpanelet merkes på en god og oversiktlig måte, kan de installeres meget kompakt. Slik får du plass til alt du trenger innenfor kontrollpanelet. Fleksibilitet er en avgjørende faktor i mange elektrotekniske installasjoner, og derfor har vi også utviklet manuelle merkesystemer. For eksempel RiteOn: Våre selvlaminerende etiketter til individuell merking av kabler, gjør jobben din enklere og hjelper deg med å spare tid.  Katalog Produkter og løsninger for tavlebyggere finner du her

Less is more. Et gammelt ordtak som støttes av vår teknologi

Kabelmerking er et spesialområde som har en hensikt: Å gjøre ting mer effektivt og oversiktelig for brukeren. WIC-kabelmerker fra HellermannTyton har alltid utmerket seg ved at de monteres raskt. Men vi nøyer oss ikke med det.  Tvert imot: Produktutviklere hos HellermannTyton Frankrike intervjuvet kunder, analyserte svar og foretok en mengde beregninger, og én vakker dag produserte 3D-printeren deres den første prototypen på den nye versjonen av WIC-kabelmerker

Kort sagt: Vi gjorde målrettede besparelser på materialet. For å yte mer. Den tynne veggtykkelsen forårsaker en bedre spredning når merkehylsen skyves inn på kabelen - og fører til en raskere gjenoppretting. Klikk! Og det nye WIC0-kabelmerket sitter som det skal.


 Som sagt: Less is more. Typisk HellermannTyton.

Ikke kjemp for hver kubikkcentimeter. Spar plass med våre produkter.


HelaDuct in electric panel HelaDuct in electric panel


I flere tiår har vi utviklet effektive og økonomiske løsninger rundt kabelinstallasjoner. Siden vi hele tiden følger med på markedet og aldri slutter å stille kundene våre spørsmål i forbindelse med forbedringer, har vi utviklet en nysgjerrig bedriftskultur. Det er dette som som får oss til å tenke nytt – dag ut og dag inn. Derfor er vi stolte av å kunne presentere oss som en kreativ inspirasjonskilde og igangsetter av nye konsepter. 


Tavlebygging Tavlebygging


Kabelbeskyttelse og sikker kabelføring

1) HelaDuct HTWD-PN: Kabelkanaler for kabler med liten diameter. Enkel og sikker fjerning av kanalavsnitt på grunn av de forberedte bruddmarkeringene. Spesielt smale kanalavsnitt og sprekker.
2) HelaDuct HTWD-PW: Kabelkanaler for kabler med stor diameter. Enkel og sikker fjerning av kanalavsnitt på grunn av de forberedte bruddmarkeringene. Spesielt brede kanalavsnitt og sprekker.
3) Helawrap HWPP: Den perfekte løsningen for å bunte og beskytte kabler og ledninger. Den er enkel i bruk og meget slitesterk.
4) HelaDuct Flex: Fleksibel kabelholder som gir en oversiktlig ledningsføring, selv ved spisse ledningsvinkler.

 

Kabelmerking i tavlebygging

5) Etiketter for kontrollpaneler: En økonomisk løsning sammenlignet med graverte mekerskilt. Du slipper å bruke ekstra skiltholdere og kan på en enkel måte skrive ut etikettene på stedet.
6) WIC: Rask og enkel manuell kabelmerking. Egner seg også til ettermontering.
7) Helatag 1209: Motstandsdyktig kabelmerking som på grunn av laminering beskytter meget godt mot fuktighet og mekanisk slitasje.
8) IT-merkebånd: Brukes til enkel kabelmerking samtidig som kablene buntes sammen.  Merking og festing i ett produkt.

 

Plassbesparende systemer til bunting og festing av kabler.

9) Q-serien: Kabelbuntestystem med åpne festehoder som på grunn av den enkle monteringen gjør at jobben går opp til 25 % raskere.
10) SolidTack: Sokkel med meget sterkt lim – også på lavenergetiske overflater..
11) Festebånd T50R0SFT6: 2-delt festebånd med lamellfeste og skive - kan benyttes på forskjellige platetykkelser.
 

 

Varmekrympende produkter i forskjellige farger, til effektiv kabelisolasjon og kabelmerking.

12) Den tynnveggede og fleksible krympeslangen HIS-3 i dispenserbokser

Global ekspertise: Finn din lokale kontaktperson her:

Har du spørsmål til våre produkter for tavlebygging, eller vil ha mer informasjon, står vi gjerne til tjeneste:

Norge: firmapost@hellermanntyton.no
lasse.nybakk@hellermanntyton.no
+4723174700

Hold kontakt med oss!


Update: 02/10/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.155) | Update: 02/10/2021