pictogram

Kabelmerking i tavlebygging:
God oversikt og mer plass.

Kabelmerking: En nødvendighet dersom tavlebygging skal være lønnsomt.

Kontroll og oversikt er spesielt viktig når det gjelder tavlebygging. Dersom kablene i kontrollpanelet merkes på en god og oversiktlig måte, kan de installeres meget kompakt. Slik får du plass til alt du trenger innenfor kontrollpanelet. Fleksibilitet er viktig i mange elektrotekniske prosjekter, og nettopp derfor har vi også utviklet manuelle merkesystemer. For eksempel RiteOn: Våre selvlaminerende etiketter til individuell merking av kabler, gjør jobben din enklere og hjelper det med å spare tid.  Last gjerne ned katalogen under - den gir deg oversikt over våre produkter til tavlebyggere!

 

Sjekk gjerne ut bloggen vår for mer informasjon om temaet tavlebygging.

Ikke sloss for hver enkelt kubikkcentimeter i kontrollpanelet.
Få mer plass ved hjelp av våre produkter.

Massevis av produkter til tavlebygging

Kabelbeskyttelse og sikker kabelføring

1) HelaDuct HTWD-PN: Kabelkanaler for kabler med liten diameter. Enkel og sikker fjerning av kanalavsnitt på grunn av de forberedte bruddmarkeringene. Spesielt smale kanalavsnitt og sprekker.

2) HelaDuct HTWD-PW: Kabelkanaler for kabler med stor diameter. Enkel og sikker fjerning av kanalavsnitt på grunn av de forberedte bruddmarkeringene. Spesielt brede kanalavsnitt og sprekker.

3) Helawrap HWPP: Den perfekte løsningen for å bunte sammen og beskytte kabler og ledninger. Den er enkel i bruk og meget slitesterk.

4) HelaDuct Flex: Fleksibel kabelbuntholder som gir en oversiktlig ledningsføring, også ved høye hellingsvinkler.

Kabelmerkingssystemer til tavlebygging

5) Tavleetiketter: En billig løsning sammenlignet med plastskilt. Du slipper å bruke ekstra skiltholdere og kan på en enkel måte skrive ut etikettene på stedet.

6) WIC: Rask og enkel manuell kabelmerking. Egner seg også til ettermontering.

7) Helatag 1209: Motstandsdyktig kabelmerking som på grunn av laminering beskytter meget godt mot fuktighet og mekanisk slitasje.

8) IT-kabelstropper: Brukes til enkel kabelmontering samtidig som kablene buntes sammen.

Systemer til bunting og festing av kabler som hjelper deg med å arbeide på en måte som sparer plass.

9) Q-serien: Kabelstroppsystem med åpne festehoder som på grunn av den enkle håndteringen gjør at jobben går opp til 25 % raskere.

10) SolidTack: Sokkel med meget høy limkraft – også på lavenergetiske overflater.

11) Festestropper T50R0SFT6: Beskytter kablene som buntes sammen, ved at stroppens tenner er plassert på stroppens utside. Gjør det mulig å feste på flere måter takket være juletrefoten (platetykkelsen).

Varmekrympende produkter til effektiv kabelisolering og kabelmerking i ulike farger.

12) Den tynnveggede og fleksible krympestrømpen HIS-3

 

 

Kabelmerking: Der hvor det er mer plass,
er det også mer å tjene.

Plass er det viktigste av alt når det gjelder tavlebygging. Og denne plassen skaffer du ved  hjelp av korrekt kabelmerking og ved å legge kablene på en systematisk måte. Samtidig vil en rask montering uten komplikasjoner spare deg for masse tid. Vi tester disse faktorene for dine tavlesystemer til enhver tid. I flere tiår har navnet HellermannTyton stått for gjennomtenkte og konstant optimerte kabelinstallasjoner. Stripsene i T-serien for eksempel er en en av de mest økonomiske løsningene for tavlebygging fra vår bedrift. Den vinklede enden på båndet gjør at det går fort å tre på den andre enden.
 

En enkel og trygg måte å kutte av kabelstropper i kontrollpanelet – EVO7 fra HellermannTyton

 

CTAM med lite plassbehov i kontrollpanelet: Sokkel for kabelstropper

Eller festesokkelen CTAM1: Konstruert med så lav høyde som mulig, slik at det er mulig å installere den i kontrollpaneler med svært liten plass. Det at stroppene kan festes på fire forskjellige måter (i forskjellige retninger), gjør dem meget fleksible og sørger for at man kan arbeide raskt.

Da vi har bestemt oss for å definere både rom og tid på nytt når det gjelder tavlebygging, utvikler vi meget effektive løsninger for kabelinstallasjoner. Slik at du kan ha suksess.
 

 

 

Konstant kabelmerking: Helagrip og Ovalgrip.

Disse kabelmarkørene har blitt fremstilt ved hjelp av en laserskriver slik at de er godt lesbare og beskyttet mot aldring. Den enkle måten markeringene fra Helagrip (pilformet) og Ovalgrip (rette kanter) skyves på ledningene og måten disse kobles sammen uten at de vil vri seg, gjør at det er lett å jobbe på en rask og komfortabel måte.

 

Kabelmerking for tavlebygging med Helagrip

Merking og bunting i én og samme prosess: Q-ties og Q-tags.

Q-serien – den perfekte kabelstroppen til tavlebyggingTiden din er dyrebar. Dersom du bruker kabelstroppene fra vår Q-serie, sparer du 25 % av den. Det åpne festehodet gjør det meget enkelt å tre inn den andre enden av stroppen.
 

Bruk systemet Q-tag som passer perfekt til disse kabelstroppene, til å merke kablene på en rask og enkel måte, og opplev hvor effektiv og økonomisk en kabelinstallasjon kan være.
 

Økonomiske alternativer til plastskiltet: Tavleetiketter til tavlebygging.

Tavleetiketter til merkingSiden en stor del av pengene tjenes i forbindelse med innkjøp, er våre tavle-etiketter spesielt lønnsomme.

De kan bestilles i forskjellige størrelser, påføres påtrykk på en enkel måte ved hjelp av en termisk utskriftsmetode og sitter perfekt, også på ujevne overflater. Disse etikettene er et smart alternativ til graverte plastskilt.
 

 

Fleksibel i bruk på grunn av selvlaminering: RiteOn – kabelmarkering

Manuell merking er det beste alternativet dersom du er opptatt av fleksibilitet i forbindelse med kabelmerkingen. Våre selvlaminerende RiteOn-etiketter med den praktiske beholderen er slitesterke og meget godt beskyttet mot fuktighet – takket være en laminering av høy kvalitet.

 

Beskyttelse og orden der det behøves mer plass: Våre kabelkanaler

Skaffer mer plass ved hjelp av de spesielle utformingene: Disse spesielle kabelkanalene utnytter seg av den ledige plassen i høyden og gir deg på den måten mer plass i bredden. Kanalavsnittene har ingen skarpe kanter slik at kablene beskyttes bedre og du kan arbeide på en sikrere måte.

 

Tavlebygging: Kabelkanalen HelaDuct fra HellermannTyton

Kabelkanaler.
Optimal beskyttelse for kabler og installatører.

HTWD-PN-kabelkanalene brukes i kontrollpaneler og tavlesystemer og egner seg godt til kabler med lite tverrsnitt.


Kabelkanal
1) Glatte kanter som ikke er skarpe, beskytter både installatørene og kablene.
2) Lokket sitter godt, også under vanskelige betingelser som ved vertikal montering og vibrasjon. Lokkene går i flukt på siden slik at plassen utnyttes maksimalt. Kabelkanalene skal derfor også monteres tett når du bruker lokk.
3) Kanalavsnittene fjernes uten at det oppstår skarpe kanter, takket være de forberedte bruddmarkeringene.
4) Også veggsegmentene fjernes uten at det oppstår skarpe kanter, takket være de forberedte bruddmarkeringene.

Arbeid enklere med disse små hjelperne: Ledningsklemmene CL-120X60.

Når disse klemmene plasseres i kabelkanalen, sørger de for at kablene ikke lenger kan falle ut

Dersom du har brukt disse kabelklemmene i forbindelse med installeringen av komplekse kabelsystemer tidligere, vet du hvor enormt mye tid de kan spare deg for.

Du vil aldri igjen få problemer med at kabler som er lagt vertikalt, faller ut av kabelkanalen, mens du på et annet sted fortsatt jobber med å legge kabelen.
 

 

 

 

Plassbesparende montering i forbindelse med tavlebygging

Mindre er mer.
Teknologi som bekrefter dette ordtaket.

Kabelmerking er et spesialfelt og har kun ett mål: Å gjøre ting mer effektivt for brukeren. WIC-kabelmarkørene fra HellermannTyton har alltid utmerket seg ved at de kan monteres raskt. Men fordi vi er som vi er, er ikke dette en grunn for oss til å hvile oss på laurbærene. Tvert i mot: Produktutvikleren vår fra HellermannTyton Frankrike stilte kundene våre spørsmål, leste haugevis av studier og gjorde massevis av beregninger. Og én vakker dag spyttet 3D-printeren hans ut den første prototypen av den nye versjonen av WIC-kabelmarkøren vår.
 

Identifisering og markering i kontrollpanelet 

En kort forklaring: Vi bestemte oss for å spare på materialet. Og vi gjorde det for å kunne yte mer. På et spesielt punkt forårsaker nemlig den tynnere veggtykkelsen en bedre spredning når den skyves på kabelen. Samtidig fører dette til en raskere gjenopprettingshastighet. Klikk! Og den nye WIC0-kabelmarkøren sitter som den skal.


Som sagt: Mindre er mer. Typisk HellermannTyton.

  

Bygging av tavleanlegg, elektronikkindustrien, kabelkanaler – HellermannTyton har alt du trenger til tavlebygging

Se på oss som en idégiver.
Og kanskje også som en leverandør.

I flere tiår har vi utviklet effektive og økonomiske kabelrelaterte løsninger for industriell bruk. Siden vi alltid følger med på markedene og aldri slutter med å stille kundene våre spørsmål i forbindelse med produktenes optimeringspotensiale, har vi utviklet en nysgjerrig bedriftskultur. Det er den som er motoren som får oss til å tenke nytt – dag ut og dag inn. På den måten er vi også idégivere og igangsettere for nye konsepter. Én gang fikk en av kundene våre en idé mens han så igjennom posen med produkteksemplene våre. En idé som gjorde at han bestemte seg for å endre alle kabelinstallasjonene sine.

 

Kabelmarkører, merking av kabelmarkører, kabeletiketter for store tavlesystemer

 

Når kabelinstallasjoner blir til kunst: Alley of Light.

Alley of lights med produkter fra HellermannTyton

Opplev lysets allé. 
Den nederlandske designeren Serge Schoemaker Architects & DigiLuce installerte en 12 meter lang passasje bestående av 2000 lys på Amsterdam Light Festival. Og installasjonen var full av produkter fra HellermannTyton.

 

En konge verdig!

Ved å benytte et utvalg av våre  HelaTape tapes, the Klebebande ble det skapt et fargerikt bidrag til det tradisjonelle showet "orange galskap" (oranjegekte) med et fantastisk kronemotiv en konge verdig - til ære for den nederlandske kongefamilien with a Huset  Orange-Nassau.

Hold kontakt med oss!


Update: 22/06/2019 © HellermannTyton 2019
Kontakt