30/06/2022
pictogram

Tavlebygging: Oversiktlige og plassbesparende løsninger

Kabelløsninger for effektiv tavlebygging


Worker applies Heladuct Worker applies Heladuct


Det er viktig med et ryddig og oversiktlig system når det skal bygges tavler. Dersom kablene i tavlen merkes på en god og oversiktlig måte, kan de installeres meget kompakt. Med riktig kabelbeskyttelse får du en jevn og ryddig kabelføring og plass til alt du trenger.

Fleksibilitet er en avgjørende faktor i mange elektroinstallasjoner, og derfor har vi også utviklet manuelle merkesystemer. For eksempel RiteOn selvlaminerende etiketter til individuell merking av kabler, gjør jobben din enklere og hjelper deg med å spare tid. 
 

Produktoversikt til tavlebyggeren

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se en liste over våre produkter, eller bla videre nedover for å se et eksempel på tavlebygging med våre produkter.

Tavlebygging med våre produkter

Ikke kjemp for hver kubikkcentimeter. Spar plass med våre produkter. I flere tiår har vi utviklet effektive og økonomiske løsninger rundt kabelinstallasjoner. Vi har etablert en nysgjerrig bedriftskultur som driver oss til å tenke nytt – dag ut og dag inn. Derfor er vi stolte av å kunne presentere oss som en kreativ inspirasjonskilde og igangsetter av nye konsepter. 


Tavlebygging Tavlebygging


Kabelbeskyttelse og sikker kabelføring

1) HelaDuct HTWD-PN: Kabelkanaler for kabler med liten diameter. Enkel og sikker fjerning av kanalavsnitt på grunn av de forberedte bruddmarkeringene. Spesielt smale kanalavsnitt og sprekker.
2) HelaDuct HTWD-PW: Kabelkanaler for kabler med stor diameter. Enkel og sikker fjerning av kanalavsnitt på grunn av de forberedte bruddmarkeringene. Spesielt brede kanalavsnitt og sprekker.
3) HelaDuct Flex: Fleksibel kabelholder som gir en oversiktlig ledningsføring, selv ved spisse ledningsvinkler.
4) Helawrap HWPP: Den perfekte løsningen for å bunte og beskytte kabler og ledninger. Den er enkel i bruk og meget slitesterk.

 

Kabelmerking i tavlebygging

5) Etiketter for tavler: En økonomisk løsning sammenlignet med graverte merkeskilt. Du slipper å bruke ekstra skiltholdere og kan på en enkel måte skrive ut etikettene på stedet.
6) WIC: Rask og enkel manuell kabelmerking. Egner seg også til ettermontering.
7) Helatag 1209: Motstandsdyktig kabelmerking som på grunn av laminering beskytter meget godt mot fuktighet og mekanisk slitasje.
8) IT-merkebånd: Brukes til enkel kabelmerking samtidig som kablene buntes sammen.  Merking og festing i ett produkt.

 

Plassbesparende systemer til bunting og festing av kabler.

9) Q-serien: Kabelbuntesystem med åpne festehoder som på grunn av den enkle monteringen gjør at jobben går opp til 25 % raskere.
10) SolidTack: Sokkel med meget sterkt lim – også på lavenergetiske overflater..
11) Festebånd T50R0SFT6: 2-delt festebånd med lamellfeste og skive - kan benyttes på forskjellige platetykkelser.
 

Varmekrympende produkter i forskjellige farger, til effektiv kabelisolasjon og kabelmerking.

12) Den tynnveggede og fleksible krympeslangen HIS-3 i dispenserbokser

Nedlastningsmateriell


Update: 25/06/2022 © HellermannTyton 2022
© HellermannTyton 2022 (v4.176) | Update: 25/06/2022 | Personverninnstillinger