17/05/2022
pictogram

Jernbanesektoren: Innovative kabelløsninger med full sertifisering

Sikkerhet. Langs hele linjen


Jernbaneindustri, sertifikater Jernbaneindustri, sertifikater


Når du bygger for sertifisering, står vi for sikkerheten. Vi tilbyr løsninger for alle deler av skinnegående materiell. Det er boggier, taket og understellet som må tilfredsstille de strengeste kravene, spesielt når det kommer til vibrasjonsmotstand. Vi utfører vibrasjonstester på produktene våre for å forsikre oss om at de tilfredsstiller kravene (IEC 61373).

Vi er et skritt foran! Først og fremst fordi IRIS-standarden (International Railway Industry Standard) gjør oss til et førstevalg for hele bransjen. Vi har alt du trenger for trygt og lønnsomt arbeid. Dessuten utvikler vi hele tiden nye løsninger. Det betyr at du som kunde også kan ligge i forkant av utviklingen.

Med våre produkter kan du planlegge vedlikehold og drift effektivt, sørge for lengre service- og vedlikeholdsintervaller for lavere livsløpskostnader og mer konkurransedyktig jernbanetransport. Vår erfaring, kvalitet, sikkerhet og påliteligheten gjør at du får den beste løsningen til ditt bruksområde.
 


 

Introduksjonsvideo for jernbanesektoren

Produktoversikt for jernbanesektoren

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se en liste over våre produkter, eller bla videre nedover for mer informasjon.

Produktutvikling og sertifisering til jernbanesektoren

Jernbanesektor produktutvikling

Nytenkning

To av våre viktigste særtrekk er evnen til å oppdage trender og utviklingen av nyvinninger som lar oss planlegge riktig. Tidligere fantes det ikke sertifikater for buntebånd. Men vi visste at ting forandrer seg og samarbeidet tett med de etablerte instituttene. Derfor ble vi ikke overrasket da sertifisering ble et krav. Snarer tvert i mot. Vi oppfylte standardene allerede før loven ble vedtatt

Sertifisering jernbanesektoren

Sertifiseringer

Jernbanesektoren kjennetegnes av tverrfaglighet og konstant endring. Dette skyldes både markedsforhold og tekniske krav. I årenes løp er det særlig én trend som har gjort seg gjeldende: sertifisering, for eksempel i henhold til DIN EN 45545, er blitt stadig viktigere. Det samme gjelder for ekstremt strenge krav til brannbeskyttelse.

Vi tar pulsen på trendene og rådfører oss med lovgivende myndigheter og institutter over hele verden. Derfor oppfyller vi ofte standardene for sertifikatet du trenger, allerede før loven er vedtatt. Vi har eksperter over hele verden som står klare til å hjelpe bedriften din. Vi holder til i over 39 land og snakker ditt språk.

Se våre sertifikater her

CAD og raske prototoype-systemer

CAD-data

Vi er alltid på plass når det er behov for en ny løsning og utvikler skreddersydde produkter etter dine krav. I dette arbeidet benytter vi oss av topp moderne CAD og raske prototypesystemer. Ved å benytte avanserte utviklingsverktøy garanterer de erfarne utviklerne våre høy kvalitet på alle våre produkter.

Resultatet er sikkerhetsløsninger og at du kan nyte godt av kortere utviklingstid, vektreduksjon på produkter, færre komponenter og riktig produktmateriale

Få tilgang til vår CAD-data her

 

 

Kabelløsninger for rullende materiell, utvalgte produkter

Isolasjonsprodukter for rullende materiell

Isolasjon

Kabelbeskyttelsessystemer for rullende materiell

Beskyttelse

Merkeprodukter for rullende materiell

Identifikasjon

Monteringsverktøy for rullende materiell

Monteringsverktøy

Infrastrukturprodukter for bygging og vedlikehold, utvalgte produkter

Infrastrukturprodukter til jernbanesektor

Til utendørs og innendørs applikasjon

Vi har et bredt utvalg av løsninger for bygging og vedlikehold av jernbaneinfrastruktur, og tilpasser oss etter dine behov sånn at du får det du trenger. Enten du skal merke kabler på en T-banestasjon eller om du skal kabelføre under ekstreme forhold utendørs, leverer vi løsningen som passer.

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt til ditt bruksområde, uansett om du trenger halogenfrie produkter, flammehemmende produkter, produkter for høy eller lav temperatur, produkter i plast eller produkter i metall.

Nedlastningsmateriell


Update: 14/05/2022 © HellermannTyton 2022
© HellermannTyton 2022 (v4.172.2) | Update: 14/05/2022