06/02/2023
pictogram

Jernbanesektoren: Innovative og sertifiserte kabelløsninger

Sikkerhet. Langs hele linjen


Jernbaneindustri, sertifikater Jernbaneindustri, sertifikater


Når du bygger for sertifisering, står vi for sikkerheten. Det er boggier, taket og understellet som ofte må tilfredsstille de strengeste kravene, spesielt når det kommer til vibrasjonsmotstand. Vi utfører vibrasjonstester på produktene våre for å forsikre oss om at de tilfredsstiller kravene (IEC 61373).

Vi er et skritt foran! Først og fremst fordi IRIS-standarden (International Railway Industry Standard) gjør oss til et førstevalg for hele bransjen. Vi har alt du trenger for trygt og lønnsomt arbeid. Dessuten utvikler vi hele tiden nye løsninger. Det betyr at du som kunde også kan ligge i forkant av utviklingen.

Med våre produkter kan du planlegge vedlikehold og drift effektivt, sørge for lengre service- og vedlikeholdsintervaller for lavere livsløpskostnader og mer konkurransedyktig jernbanetransport. Vår erfaring, kvalitet, sikkerhet og påliteligheten gjør at du får den beste løsningen til ditt bruksområde.
 

Produktoversikt for jernbanesektoren

Klikk på bildene til produktkategoriene under for å se en liste over våre produkter, eller bla videre nedover for mer informasjon.

Infrastrukturprodukter for bygging og vedlikehold

Vi leverer et bredt spekter av løsninger for bygging og vedlikehold av jernbaneinfrastruktur, og tilpasser oss etter dine behov sånn at du får det du trenger. Du finner løsningen hos oss enten du skal merke kabler på en T-banestasjon eller om du skal kabelføre under ekstreme forhold utendørs. Vi hjelper deg med å finne riktig produkt til ditt bruksområde, uansett om du trenger halogenfrie og flammehemmende løsninger eller produkter for høy/ lav temperatur.

 

 

Produktutvikling og sertifisering til jernbanesektoren

Jernbanesektor produktutvikling

Nytenkning

To av våre viktigste egenskaper er evnen til å oppdage trender og utvikle nyvinninger. Tidligere fantes det ikke sertifikater for strips, men vårt tette samarbeid med etablerte institutter gjorde oss forberedt ,og at vi kunne oppfylle standardene allerede før loven ble vedtatt

Vi er på plass når det er behov for nye løsninger og utvikler skreddersydde produkter etter dine krav. Vi benytter oss av topp moderne CAD data og raske prototypesystemer. Ved å benytte avanserte utviklingsverktøy kan vi garantere høy kvalitet på alle våre produkter.

Få tilgang til vår CAD-data her

Sertifisering jernbanesektoren

Sertifiseringer

Jernbanesektoren er preget av konstante endringer som skyldes både markedsforhold og nye tekniske krav. I årenes løp er det særlig én trend som har gjort seg gjeldende: Sertifisering, for eksempel i henhold til DIN EN 45545. Det samme gjelder strenge krav til brannbeskyttelse.

Vi tar pulsen på trendene og rådfører oss med lovgivende myndigheter og institutter over hele verden. Derfor oppfyller vi ofte standardene for sertifikatet du trenger i forkant. Vi har eksperter over hele verden som står klare til å hjelpe deg. 

Se våre sertifikater her

Andre spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på. Kontakt oss her

Nedlastningsmateriell


Update: 04/02/2023 © HellermannTyton 2023
© HellermannTyton 2023 (v4.195.14) | Update: 04/02/2023 | Personverninnstillinger