06/12/2021
pictogram

Jernbanesektoren: Velg en global partner.
Vi leverer innovative løsninger med full sertifisering og sikkerhet

MADE FOR RAIL: Sikkerhet. Langs hele linjen


Jernbaneindustri, sertifikater Jernbaneindustri, sertifikater


Når du bygger for sertifisering, står vi for sikkerheten – produkter for rullende materiell. HellermannTyton tilbyr løsninger for alle deler av skinnegående materiell. Det er boggier, taket og understellet som må tilfredsstille de strengeste kravene. Her er det vibrasjonsmotstand som gjelder. Vi utfører vibrasjonstester på produktene våre for å forsikre oss om at de tilfredsstiller kravene (IEC 61373).

Minst en skinnelengde foran: Vi er blant de foretrukne leverandører til jernbanesektoren

Vår ekspertise innen produkter for skinnegående materiell / jernbanesektoren lar seg lett beskrive: Vi er et skritt foran! Først og fremst fordi IRIS-sertifiseringen gjør oss til et førstevalg for hele bransjen. Vi oppfyller IRIS-standarden (International Railway Industry Standard) og har alt du trenger for trygt og lønnsomt arbeid. Dessuten utvikler vi hele tiden nye løsninger. Det betyr at du som kunde også kan ligge i forkant av utviklingen.

Produktene våre gjør at du kan planlegge vedlikehold og drift effektivt, og lengre service- og vedlikeholdsintervaller sørger for lavere livsløpskostnader. Kort oppsummert blir jernbanetransporten mer konkurransedyktig. HellermannTyton er en partner som lar deg dra nytte av både erfaring, kvalitet, sikkerhet og påliteligheten som ligger i et internasjonalt merke. Med andre en god løsning for deg som vil ha det aller beste.

 

Produkter for rullende materiell

Isolasjonsprodukter for rullende materiell

Isolasjon

Kabelbeskyttelsessystemer for rullende materiell

Beskyttelse

Merkeprodukter for rullende materiell

Identifikasjon

Infrastrukturprodukter for bygging og vedlikehold


Vedlikehold jernbane Vedlikehold jernbane


HellermannTyton har et bredt utvalg av løsninger for bygging og vedlikehold av jernbaneinfrastruktur. Vi tilpasser oss dine behov og leverer produktene du trenger. Enten du vil merke kabler på en T-banestasjon eller under ekstreme forhold utendørs, kan vi levere en løsning som passer. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt til ditt bruksområde, uansett om du trenger halogenfrie produkter, flammehemmende produkter, produkter for høy eller lav temperatur, produkter i plast eller produkter i metall.

Forutseende planlegging

To av våre viktigste særtrekk er evnen til å oppdage trender og utviklingen av nyvinninger som lar oss planlegge riktig. Tidligere fantes det ikke sertifikater for buntebånd. Men vi visste at ting forandrer seg og samarbeidet tett med de etablerte instituttene. Derfor ble vi ikke overrasket da sertifisering ble et krav. Snarer tvert i mot. Vi oppfylte standardene allerede før loven ble vedtatt

Med andre ord - og som allerede nevnt: Vi er et skritt foran.


Forutseende planlegging Forutseende planlegging


HellermannTyton er alltid på plass når det er behov for en ny løsning og utvikler skreddersydde produkter etter dine krav. I dette arbeidet benytter vi oss av topp moderne CAD og raske prototypesystemer. Ved å benytte avanserte utviklingsverktøy garanterer de erfarne utviklerne våre høy kvalitet på alle våre produkter.

Resultatet er sikkerhetsløsninger og at du kan nyte godt av disse fordelene:

CAD og raske prototoype-systemer
  • Kortere utviklingstid
  • Lavere vekt
  • Færre komponenter
  • Riktig materiale

 

Finn ut mer her

Vil du ha utviklingsekspertisen vår der du er?

Det er ikke noe problem. Å ha ingeniører på stedet er den mest lønnsomme formen for kunnskapsformidling. I store eller spesielle prosjekter kan vi plassere ekspertene våre i din bedrift. Det er bare å ringe.

Perfekt for jernbaneindustrien: Som bekreftet av internasjonalt anerkjent sertifisering


Jernbanesektoren kjennetegnes av tverrfaglighet og konstant endring. Dette skyldes både markedsforhold og tekniske krav. I årenes løp er det særlig én trend som har gjort seg gjeldende: sertifisering, for eksempel i henhold til DIN EN 45545, er blitt stadig viktigere. Det samme gjelder for ekstremt strenge krav til brannbeskyttelse.

Dette er grunnen til at vi har bestemt oss for å ligge i forkant av utviklingen. Vi tar pulsen på trendene og rådfører oss med lovgivende myndigheter og institutter over hele verden. Derfor oppfyller vi ofte standardene for sertifikatet du trenger, allerede før loven er vedtatt. Vi har eksperter over hele verden som står klare til å hjelpe bedriften din. Vi holder til i over 39 land og snakker ditt språk.

Vi kan også hjelpe deg i planleggingsfasen for nye skinnegående kjøretøyer. Det er dette som er HellermannTyton. I tillegg til at vi tilbyr en lang rekke tjenester, er vi også en 100% pålitelig partner.


Hvis du vil vite mer om sertifikatene våre, kan du ringe oss, eller kontakt oss her.

 


Sertifiseringer Sertifiseringer

Global ekspertise: Finn din lokale kontaktperson her

Hvis du har spørsmål om bestemte løsninger eller bare vil ha mer informasjon, står vi til tjeneste med masser av ekspertise og teknisk kunnskap:

Norway |Arnfinn Alexandersen
Arnfinn.Alexandersen@HellermannTyton.no
+47 97 77 81 41

Europe and France |Paul Cocheril
Paul.COCHERIL@hellermanntyton.com
+33 6 71 30 14 94

Hold kontakt med oss!


Update: 27/11/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.161) | Update: 27/11/2021