25/02/2021

Tusen takk til alle som deltok i vår kundeundersøkelse

Dato: 06/06/2016

I april i år gjennomførte HellermannTyton virksomheter i 13 europeiske land en stor kundetilfredshetsundersøkelse.  Vi i HellermannTyton Norge er veldig stolte og glade over at SÅ mange av våre norske kunder tok seg tid til å besvare våre spørsmål,  vi retter en varm takk til alle! 

I kundeundersøkelsen kunne man velge å være anonym – eller la oss få se hva de svarte. Et flertall av kundene valgte å la oss se hva dere svarte –  noe vi tar som en stor tillitserklæring.

Resultatene fra undersøkelsen var svært positive. Vi kan ikke unngå å føle oss både litt stolte og glade over responsen.

Vi fikk også noen råd og kommentarer fra enkeltkunder.
Vi takker så mye, og analyserer disse tilbakemeldingene,  -  mange vil bli kontaktet der vi ser at vi har forbedringspotensiale.

Svarene vil vi benytte til å ytterligere forbedre våre tjenester,  vår service og vårt produktprogram! Hensikten med kundeundersøkelsen er jo å avdekke forhold hvor vi kan forbedre oss, vårt mål å være våre kunders foretrukne partner når det kommer til "perfekte løsninger rundt kabler".

Blant respondentene ble det trukket 5 vinnere av universal presentkort.  Trekningen ble foretatt av Consulimus AG -  byrået som gjennomførte undersøkelsen for oss;  De heldige er: 

Arild Kvam, BA-Elgros - Bjørn Andre Bergskaug, Onninen - Bård Gjerde, Ulstein - Dag Aasum, Elektroskandia - Joakim Korpberget, Ahlsell

Oslo 7 juni 2016

Gro Grønnhaug
marketing@hellermanntyton.no
 

 

 

Hold kontakt med oss!


Update: 20/02/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.132) | Update: 20/02/2021