Elektroinstallasjoner, profesjonelle løsninger fra HellermannTyton: innovative, sikre og utprøvde.

Fremtidsrettede produkter for elektroinstallasjoner: HellermannTyton's produkter for profesjonelle brukere

Profesjonelle og faglig utførte elektroinstallasjoner krever ikke bare godt utdannede fagfolk, men også godt gjennomtenkte produkter. For å forenkle hverdagen for elektrikere og installatører, utvikler HellermannTyton stadig produktløsninger for elektroinstallasjoner.  Med det profesjonelle installasjonsverktøyet CableScout+, installerer man kabler på rekordtid. Med koblingsklemmene i HelaCon serien  garanteres rask og sikker kabelinstallasjon i hjem og næringsbygg. Elektrikertape fra HelaTape familien  leveres i mange kvaliteter, og forenkler isolasjon, bunting, forsegling og merking av kabler og ledninger. HellermannTytons produktprogram for elektroinstallasjoner rundes av med avstandsholdere for downlights, SpotClip  for installasjoner i tørre tak-konstruksjoner og akustiske tak. 
 

For HellermannTyton er det kun materialer av høy kvalitet og med lang levetid som gjelder -  for å sikre at det elektriske anlegget oppflyller de høyeste sikkerhetskrav.   Sikkerhetsaspektet i elektroinstallasjoner er noe som alltid tas med i beregningen i en tidlig fase av utviklingen av nye produkter.

 

De transparente koblingsklemmene i HelaCon serien muliggjør visuell inspeksjon av koblingen - en viktig sikkerhetsfaktor for inspeksjon og godkjenning av elektroinstallasjoner. HellermannTyton leverer løsninger som garanterer enkel installasjon og sikre koblinger i elektroinstallasjoner, også i områder som er vanskelig tilgjengelige.

Koblingsklemmer / innstikklemmer HelaConKoblingsklemmer / innstikklemmer HelaCon

HellermannTyton setter standarden for sikkerhet i bruk av koblingsklemmer: produktspekteret består av transparente koblingsklemmer /  innstikklemmer HelaCon Plus hvor du ser hva du gjør og sjekker at koblingene er korrekte - en sikkerhetsfaktor for  elektriske installasjoner. Det finnes også et praktsk skrin, HelaCon Kit  en praktisk assortment boks med 350 innstikklemmer HelaCon Plus Mini  - perfekt for installatører på farten! Siste tilskudd til HelaCon familien, er de åpningsbare HelaCon Releasable.

Elektrikertape HelaTapeElektrikertape HelaTape

For profesjonelle elektroinstallasjoner tilbyr HellermannTyton et stort utvalg HelaTape, elektrikertape i PVC og gummi, for bunting, isolasjon, festing, forsegling og merking av kabler og ledninger.

PVC-basert tape er designet for lavspenningsapplikasjoner og leveres i en rekke forskjellige størrelser og farger. Gummitape er egnet for forsegling og isolasjon av kabler og skjøter i lav-, medium-  og høyspennings-applikasjoner.  Tekstiltapen er ekstremt sterk og ideell for merking, festing og vedlikeholds- og reparasjonsformål.

Trekkefjærer, stenger, lamper, kort sagt: Cable Scout+Trekkefjærer, stenger, lamper, kort sagt: Cable Scout+

HellermannTyton forbedrer og forenkler kabelinstallasjoner med installasjonsverktøyet CableScout+. Dette avanserte produktet er et multiverktøy, som forenkler dine kabelinstallasjoner og sparer tid. Stenger av glassfiber, trekkefjærer, adaptere, kroker, lampe, magnet, forskjelige griperedskaper - alt tilbehøret som forenkler kabelinstallasjonen for installatøren.   Stengene er tilgjengelige i flere forskjellige sett, hvert sett består av en praktisk oppbevaringsveske med stenger og nyttig tilbehør. Forlengere, adaptere, kroker, lampe, magnet og trekkefjærer gjør CableScout+ installasjonssystem til et universalverktøy i elektroinstallasjoner. Ved hjelp av glassfiberforsterkede stenger er kabeltrekking enkelt, selv i vanskelig tilgjengelige områder med begrenset plass. Med CableScout + trekker du kabler på rekordtid.

Downlight avstandsholdere: SpotClipDownlight avstandsholdere: SpotClip

Spotlights installert i tak utvikler så mye varme at isolasjonsmaterialet kan antennes pga. overoppheting. For å unngå dette har HellermannTyton designet SpotClip en serie avstandsholdere for innfelte spotlights.

SpotClip selges ikke i Norge. Spotclip is not sold in Norway.

Elektrikertape HelaTape

Electrical Tapes HelaTapeHellermannTyton tilbyr HelaTape, et omfattende utvalg av elektrikertape i PVC og gummi, for bunting, isolasjon, montering, tetting og merking av alle type elektriske applikasjoner.  PVC-basert tape er designet for lavspenningsapplikasjoner, og tilgjengelig i en rekke dimensjoner og farger.  Gummitape er egnet for tetting og isolasjon av kabler og skjøter i lav- medium og høyspenningsapplikasjoner.  Tekstitape er ekstremt rivesterk, og ideell for merking og festing og for reparasjonsformål. 

PVC tapePVC tape

PVC-tape er designet for lavspenningsapplikasjoner, og leveres i mange dimensjoner og farger.
 

GummitapeGummitape

Elektrikertape produsert i gummi  er egnet for forsegling og isolasjon av kabler og skjøter fra lav- til høyspenning. 
 

 

TekstiltapeTekstiltape

Tekstiltape leveres i mange forskjellige farger og dimensjoner og har mange bruksområder.  Tekstiltape er meget rivesikker, og påskrivbar.

Koblingsklemmer / innstikklemmer HelaCon

Wire connectors Chapter IconEn viktig del av elektroinstallatøren's daglige arbeid: Koble kabler og utstyr raskt, sikkert og pålitelig.  HellermannTyton har utviklet  HelaCon Plus Mini og HelaCon Releasable - et utvalg koblingsklemmer / innstikklemmer for å koble og beskytte kabler.  HellermannTyton er en global produsent som tilbyr løsninger for å bunte, feste, merke, koble og beskytte kabler og ledninger og deres tilhørende kompoenenter.  Produktene blir benyttet i mange industrier. For våre kunder utvikler vi løsninger som møter industriens krav og behov, sparer installasjonstid og komponentkostnader og forbedrer kvaliteten på sluttproduktet - i alle industrier hvor kabler og ledninger installeres.
 

Koblingsklemmer / innstikklemmer HelaConHelaCon Plus

Det innovative doble fjærsystemet i HelaCon Plus gjør disse koblingsklemmene til den beste løsningen når enkel montering og maksimum sikkerhet er første prioritet.

HelaCon Plus er avanserte koblingsklemmer / innstikklemmer med push-in teknikk for profesjonellt bruk innen elektroinstallasjon. Det doble  fjærsystemet gir en unik og sikker kobling Rask og enkel å installere,  100% transparent hus for unik visualitet Fargekoding for enkel identifisering Separat testhull i front. I tillegg er HelaCon Plus plassbesparende, alle tilkoblinger på samme nivå

 

Installasjonssystem, trekkefjærer, Cable Scout+

Cable rods Cable Scout+ IconDet prisbelønte installasjonssystemet for kabel  Cable Scout+  er et markedsledende og meget effektivt verktøy for profesjonelle kabelinstallasjoner.  Med Cable Scout+ sparer man tid i installasjonsarbeidet. Det gjør at mange installasjonsjobber kan utføres med en hånd, og øker sikkerheten ved å redusere behovet for bruk av stiger.

Dette avanserte installasjonssystemet, med trekkefjærer, stenger, og en rekke smart tilbehør, forenkler hverdagen for installatøren.

Installasjonssystem, trekkefjærer, Cable Scout+ Handy SetHandy Set

Handy Set passer i verktøyskrinet!


Installasjonssystem, trekkefjærer, Cable Scout+ Basic SetBasis sett

Basis sett for generelle kabelinstallasjoner


Installasjonssystem, trekkefjærer, Cable Scout+ Deluxe SetDeluxe Set

Deluxe Set Det komplette settet for de fleste kabeltrekkingsjobber! - spar tid og anstrengelser.  Masse utstyr for å forenkle joben for installatøren!

Downlight covers SpotClip

Disse produktene selges ikke i Norge.  These products are not sold in Norway.  


SpotClip is a unique product that has been developed to support downlights installation and ensures that a safe distance is kept between the downlight, insulation foil and roof insulation.

Downlight Covers SpotClip ISpotClip-I

SpotClip-I has been developed for mounting downlights in dry montarless construction and acoustic construction applications.


Downlight Covers SpotClip IISpotClip-II

SpotClip-II has been developed for bulbs up to 95 mm height and ensures safety distance between downlight, damp-proof foil and insulation material.. 

 


Downlight Covers SpotClip IIISpotClip-III

SpotClip-III is a mounting support for the external power supply unit and provides more space for the downlight installation.


Downlight Covers SpotClip BoxSpotClip-Box

SpotClip-Box ensures safety distance between the downlight, damp-proof foil and insulation material.


Downlight Covers SpotClip KitSpotClip-Kit

SpotClip-Kit has got additional spikes at the end which prevents shifting during installation.


Downlight Covers SpotClip PlateSpotClip-Plate

SpotClip-Plate can be combined with SpotClip-Kit, SpotClip-Caps or placed on top of each other with standard SpotClip-Tubes to ensure the required distance.

Hold kontakt med oss!


Update: 25/03/2017 © HellermannTyton 2016