Om oss


Velkommen til HellermannTyton

Produkter til dine kabelinstallasjoner = vår fagkunnskap

Bli inspirert

HellermannTyton er en ledende produsent og leverandør av produkter for å bunte, feste, merke, koble, og beskytte kabler og ledninger og tilhørende komponenter.  Vi utvikler også kundespesifserte produkter for industriformål.

Siden 1935 har vår vår oppgave vært å tilby innovative løsninger rundt alle kabelinstallasjonsbehov – med kundetilfredshet som vår høyeste prioritet. Vårt produktspekter omfatter i dag mer enn 75.000 artikler. Vi har 15 produksjonssteder  verden over og driver produktutvikling i 11 virksomheter. HellermannTyton har mer enn 4.500 ansatte i 37 land, som gir deg førsteklasses service og veiledning – overalt der du trenger det.

Vår globale merkevare har godt omdømme hos fagfolk i industrien verden over. Kvaliteten på våre produkter er inspirert av våre kunder's behov for pålitelige systemer og løsninger til kabelinstallasjoner,

HellermannTyton verden over

HellermannTyton utvikler bransjespesifikke produkter som setter internasjonale standarder.

Inspirert av torsjon

Inspirert av torsjon

En innovativ løsning for vindkraftverk: The Loopspacer.

Loopspacer

Reduserer slitasjen som oppstår på kabelisolasjonen som følge av torsjon i nærheten av maskinhuset. Det er også enkelt å installere Loopspaceren i eksisterende anlegg, og den forbedrer kjølingen til kablene.

Omfattende bransjekunnskap

Alt fra torsjonskrefter til vektreduksjon – enhver bransje har sine egne krav til kabelinstallasjoner. HellermannTyton utvikler skreddersydde teknologiløsninger for forskjellige markeder og industrier. Dette inkluderer blant annet:

Telekommunikasjon Telekommunikasjon

Mer om vår kompetanse innen telekommunikasjon   (Text & link was missing?)

HellermannTyton utvikler produkter som er til å stole på under ekstreme forhold

Inspirert av ekstreme situasjoner

Inspirert av ekstreme situasjoner

Pålitelig kabelbeskyttelse i krevende omgivelser: Helagaine HEGMAN.

Helagaine HEGMAN

NOMEX® flettet kabelstrømpe HEGMAN-02 gir utmerket mekanisk beskyttelse i applikasjoner med høye krav til temperaturer og brannbeskyttelse.

Den gode elastisiteten til den flettede kabelstrømpen gjør monteringen enkel selv når det er snakk om lange lengder og kabler som allerede er ferdig montert. De flettede kabelstrømpene, som ikke er brennbare, er også meget motstandsdyktige mot væsker og UV-stråling,  og er både vann- og oljeavvisende.

Ekstremt spesialisert.

For å kunne motstå krevende omgivelser over lang tid, tester HellermannTyton kontinuerlig bruken av nye materialer. I noen tilfeller er våre produkter og produksjonsmetoder de eneste som finnes på markedet.

MLT-buntebånd i stål

MLT buntebånd

SS316 stål sørger for kjemisk motstandsdyktighet og vibrasjonsstabilitet i temperaturer på mellom 80°C og 538°C.

 

OBSERVE:   I have changed the ties to MLT and the link accordingly.  We sell SS316 steel quality in Norway
(Core products for the offshore / heavy duty industry)  
Image is OK, does not have to change.

 

Kabelholdere som skal tåle tung last

Kabelholdere som skal tåle tung last

Kan festes på gjengebolter og skruer med høyt dreiemoment.

HellermannTyton hjelper deg med tidsbesparende løsninger under installasjonen, planleggingen og hele bestillingsprosessen.

Inspirert av tiden

Inspirert av tiden

 

 

25 prosent raskere: Q-tie-buntebånd

Q-tie-buntebånd

Plassér, stram, ferdig. Det innovative designet til Q-serien gjør at du sparer to arbeidstrinn i forhold til konvensjonelle buntebånd: Både det å stikke båndets ende gjennom låsehodet og deretter å skifte grep for å stramme båndet. 

Det åpne låsehodet til båndene Q-serien gjør det så enkelt å plassere bånd-enden inn i låsehodet at du til og med kan gjøre det med arbeiddshansker på.  Den store bånd-enden er enkel å ta tak i og det er enkelt å kjenne utsparingen på låsehodet. Selv der det er  trangt om plassen og du må montere buntebåndet i blinde, gjøres monteringen raskt og enkelt.

Service

HellermannTyton service

Raskere bestillingsprosess.

Bestillinger og planlegging av leveringer utføres automatisk i samsvar med EDI-standarden.

Snakk med din kontaktperson.

Hos HellermannTyton trenger du ikke å kaste bort dyrebar tid på å snakke med en callsenter-medarbeider. Du får snakke med din personlige kontaktperson uten omveier på ditt eget språk. Våre rådgivere har også kompetansen som er nødvendig for å ta viktige beslutninger.

Rask tilgjengelighet.

Et tett og globalt distribusjonsnett sørger for rask levering av både små og store bestillinger.

HellermannTyton er et internasjonalt team som er opptatt av å finne de beste løsningene for alt som har med installasjon av kabler å gjøre.

Inspirert av teamarbeid

Inspirert av teamarbeid

Uansett hvilken av våre avdelinger du kommer i kontakt med: Du vil bli tatt godt i mot av folk du kan stole 100% på.
10.000 kunder i 13 land i Europa har i en spørreundersøkelse gitt oss en bekreftelse på at vi er på rett vei. 98% av dem ville anbefalt oss videre.
Dette resultatet ønsker vi å holde på, eller kanskje til og med forbedre. Ved hjelp av kvalitetsprodukter og spesielt motiverte medarbeidere. Mennesker som er flinke til å lytte, som får ting gjort og som prøver å oppfylle dine ønsker.

 

HellermannTyton ACADEMY

HellermannTyton ACADEMY

For at nye løsninger raskt skal finne sin plass i arbeidsflyten, tilbyr HellermannTyton et omfattende opplæringsprogram. Takket være våre stedsuavhengige arbeidsmetoder kan også kunder som opererer globalt, gå raskt over til å bruke nye produkter. HellermannTyton ACADEMY sørger for overføring av den kunnskapen som er nødvendig for dette. Her har medarbeidere og kunder muligheten til både å inspirere og fremfor alt bli inspirert av andre.

New videoer: Ta en titt bak kulissene i vår serie HellermannTyton INSIDE

HellermannTyton INSIDE

HellermannTyton INSIDE er navnet på en tjeneste som regelmessig gir deg innblikk i hvordan våre team jobber.

HellermannTyton mediasenter

Hold kontakt med oss!


Update: 09/12/2017 © HellermannTyton 2017
Kontakt